VinterVild

Direktlänk till inlägg 9 december 2012

Lördagsstretch

Av vintervild - 9 december 2012 09:30

Det blev lite ryggstretch igår, men jag har ont i vänster hand så det blev inga bryggor eller annat som kräver tryck i handen. Så det blev att jobba med chest stands och bakåtböjningar. Jag har insett att jag måste stretcha framsida lår ordentligt, i flera stretcher så var det där det tog stopp och inte i ryggen eller höften. Jag tror tex att jag skulle kunna nå pannan med tårna i chest stand om bara benen samarbetade.


 Mkt suddig still från filmen, men ryggen är fin och avståndet rumpa-huvud helt godkänt!Lillen hjälpte självklart till med stretchandet, pallen som jag använde som hjälp var ju en kattleksak!
Idag är det storhandling och adventsmiddag hos mamma o pappa på schemat, så ingen OP. Är bäst att vila handen dessutom så jag kan köra OP imorrn! Lite benstretch hade jag dock tänkt hinna med om jag inte är för trött efter middagen.

 
ANNONS
 
Emelie

Emelie

9 december 2012 11:06

Det ser så bra ut! Övning ger verkligen färdighet för dig :) Så söt liten kissemiss också! Bra stretchingsällskap :)

http://emeliewase.se

 
Jessica

Jessica

9 december 2012 18:15

Ååh jag vill också kunna!! Jag har vid tillfällen gjort försök att komma upp i chest stand, men jag har bara legat på golvet som ett freak och inte varit i närheten! Hur börjar man?? Vad är första steget? :)

http://www.jessicahellbom.myshowroom.se

 
m

m

10 december 2012 18:05

vilka jäkla armmuskler! :)

http://ovanmarken.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se