VinterVild

Direktlänk till inlägg 7 december 2012

Sådär

Av vintervild - 7 december 2012 08:30

Hade ok OP igår, bättre än förra veckan men inte super. Jag känner mig inte på topp, saker som jag klarat förut fungerar inte och det mesta kändes allmänt tungt. Träningsvärk från stretchen på det gjorde inte det hela bättre.


Kämpade på ändå med styrka, tränade Iron X, aysha Iron X, inverts, shouldermounts. Det gick sådär, lite framsteg och lite besvikelse. Ibland undrar jag om jag någonsin ska klara Iron X, just nu känns det hopplöst. Det är det där med att hålla upp benen med coren som felar, min mage är alldeles för svag än så länge.

Jag börjar dock bli duktig på Superman, min nemesis. Alltid något.


Film kommer imorrn, idag har vi julaktivitet med jobbet, det blir Gokart och middag. Ska bli kul, har aldrig kört Gokart innan så är peppad! Ska bara lyckas hålla mig vaken till dess, är supertrött trots sovmorgon.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se