VinterVild

Alla inlägg under november 2012

Av vintervild - 9 november 2012 08:30

Idag är jag på gott humör, gårdagens soffläge med en supergosig kattunge gjorde sitt. Ingen älskling, dock, han ramlade in runt halv två efter att ha somnat på soffan på jobbet. Påstod han iaf..


Jag har sovit lite dåligt inatt pga att älsklingen inte var hemma för den gosiga kattunge krävde massor med uppmärksamhet. Först skulle han sova på mitt bröst vilket är supermysigt men jag kan inte somna på rygg så när han somnat så fick jag putta ner honom vid sidan så jag kunde sova. Sen kom myskissen på att han inte var trött och försökte äta upp min näsa i omgångar, varvat med ett x antal toalettbesök från min sida. Lite sömn blev det iaf, efter att älsklingen orkat komma hem så fick jag kattfritt i sovrummet och kunde sova ostört.


Har pratat lite med chefen på morgonen och vi kom fram till att jag har retat upp halva projektgruppen enbart genom att vara jag med mitt hår och mina kläder. Inte för att jag bryr mig, det är rätt komiskt när man tänker efter. Jag blir inte sämre på mitt jobb bara för att jag har rosa-lila hår och lackbyxor. Jag tänker iaf inte ändra mig, jag har inte på mig några vulgära kläder så de får helt enkelt vänja sig (vilket jag tycker att de borde ha gjort vid det här laget, jag har jobbat i projektet i över ett år nu).


Idag blir det massage och sedan generalrepetition i studion med Moa och de andra som vill komma o köra eller bara kolla. Idag kommer det att gå super!

ANNONS
Av vintervild - 8 november 2012 19:14

Sitter i soffan med en kattkringla. Försöker ignorerar min nos som inte känns hundra, inte bli sjuk förrens efter tävlingen!!

ANNONS
Av vintervild - 8 november 2012 08:45

Jag vet inte om det känns bättre idag men jag har druckit ungefär dubbelt så mkt kaffe som jag borde och det känns bra! Ska på möte om en timme, tar nog resten av dagen. Sedan hem och dö i soffan och bara vara.


Fick en kurrande bebiskatt på bröstet i natt igen, svårt att sova men en lisa för själen. Jag hoppas att han förblir så gosig genom hela livet...

Av vintervild - 7 november 2012 19:24

Dagens träning gick uselt. Jag hade lika mkt styrka som en nyfödd kattunge och en död fisk hade mer utstrålning. Orkade bara igen hela en gång o sen två halva fiaskon innan jag kastade in handduken. Blä.

Jag har för mkt att tänka på och jag har svårt att släppa saker som jag inte borde låta ta energi. Måste lära mig att rensa huvudet.

Körde iaf rygg efter, det gick ok. Var inte helt pepp efter misslyckadet innan men det var skönt att tänka på ngt annat.

Imorrn blir det helvila och sedan bara köra igenom en- två gånger på fredag o så vila lördag igen. Snart dagen D.

Av vintervild - 7 november 2012 08:30

Något mindre panik idag, jag har iaf inget möte som jag måste springa iväg på utan förvarning. Inte för att det hade gjort ngt om jag hade skippat mötet igår, vi var fyra personer som inte riktigt visste varför det var möte och vi var lika okloka när vi gick som när vi kom.

Stressigt blev det iaf för igår var enda dagen som jag kunde skohorna in en frisörtid innan SM och jag hade bokat den rätt tight efter mötet. Kom iaf iväg i tid från mötet och skulle ha hunnit utan problem om inte hela SL-trafiken hade fått för sig att få strömavbrott precis när jag skulle ta pendeln. Kul. Hoppade på första bästa buss som gick mot staden och kom till Hanse en timme sent, men med tillräckligt med tid för att hinna slänga i en toning för att dölja utväxten. Det är tur att jag har en så bra frisör.


Körde lite OP efter hårfixet, tränade mina spinnydelar även om stängerna är för korta för att min (inte så) långa spinnykombo ska funka. Fick dela upp den ist. Det är ett trick som blir lite knivigt om jag får för mkt spinn, det enda trick jag är orolig för att inte klara. På statisk kan jag det i sömnen men på spinny blir det en helt annan sak... Men jag ska klara det!

Jag undrar åxo hur länge min rygg håller, gick in i en spinn igår och hela ryggen knakade, från nacke till svans. Känns inte optimalt...


Idag ska jag köra igenom hela koreon två-tre gånger, sen får det vara. Ska se till att lägga in massor med känsla och värma upp ryggen ordentligt innan jag sätter igång. Inte många dagar kvar nu..

Av vintervild - 6 november 2012 08:00

Ingen lugn stund här inte, trodde att jag skulle få en dag på kontoret att fixa med saker jag inte har hunnit med, men icke. Ett möte jag inte visste om efter lunch, bara att stressa så jag hinner med ngt vettigt innan dess. Det börjar se ut som att det inte hinns med träning i eftermiddag...

Av vintervild - 5 november 2012 20:50

Av vintervild - 4 november 2012 21:31

En vecka kvar... Jag känner mig både lugn och livrädd men hela koreografin är klar, kläder valda, hår och smink uttänkt. Nu ska jag bara inte bli sjuk *peppar peppar* vilket skulle vara riktigt typiskt för att vara jag.

Träning idag, körde igenom hela koreon inför de fyra andra som var där och fick värdefull konstruktiv kritik. Tänka på fötter o linjer, ta ut alla rörelser och skaffa lite inlevelse. Det sistnämnda är det svåraste, jag har ju som sagt utstrålning som en gråsten :P Ska iaf göra mitt bästa att gräva fram lite känslor.

Inget jobb imorrn, mamma o jag ska bli modeller för en dag. Hennes idé, men jag är en snäll dotter o följer med såklart. Kanske kan jag fastna o bli fin på bild för en gångs skull.

Nu sova o drömma om poleframgångar.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se