VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 november 2012

Express-OP

Av vintervild - 20 november 2012 07:30

Det blev ett kort OP-pass igår. Det stod på schemat att det var OP till 19 men när jag kom dit insåg jag att det var klass i båda salarna från 17.30 så det blev 45 min snabb-OP. Körde visserligen benstretch och styrka efteråt så var kvar till halv sju men min plan att köra lång stretchuppvärmning och benflexytrick får vänta till en annan dag.


Lite framsteg blev det, kom upp i handspring på min svaga sida för första gången! Och fick det på en relativt duglig film med:


Handspring och extended butterfly


Jag har även bestämt mig för att få till en snygg extended butterfly och det här var försök ett. Hoppas på framstegsfilm snart.


Gjorde framsteg i min split åxo, men lyckades inte få det film eller bild, men Toubab var där och kan intyga att jag var längre ner än någonsin. Jag kanske kan komma ner hela vägen någon dag, det trodde jag aldrig när jag började med stretch. Spagat ja men split var mer fjärran än horisonten.

Spagaten är fin på marken nu för tiden, bara dags att jobba på musklerna så jag kan få till en snygg stående spagat och fina spagattrick på stången.


Idag ska jag ta igen lite handstående som jag missade förra kursomgången, ska bli kul att jobba på det igen. Har inte blivit så mkt på sista tiden, men vill få till ett bra stående utan vägg någon gång i framtiden.

 
 
Ingen bild

BabyBoo

20 november 2012 08:56

Testa gärna att göra en extended Butterfly där du går upp från golv och fäster yttersta benet vid hälen direkt och sträck ut underkropp upp mot tak. Byt som vanligt grepp på understa handen men se till att armen är fortfarande böjd ( ta inte för långt grepp ned på stolpen ) Pressa sedan och räta ut båda armarna till sträckt läge och ditt ben på stolpen...viktigt att de jobbar samtidigt mot det sträckta läget. Pressa dig bort från stolpen och snett upp mot taket....Bara ett tips som brukar fungera bra och vanligaste som blir fel är att man först sträcker ut benet och sedan försöker pressa ut armarna i sträckt läge och det fungerar oftast inte alls....Lycka till !

vintervild

20 november 2012 09:36

Ska testas, tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards