VinterVild

Direktlänk till inlägg 11 november 2012

Över

Av vintervild - 11 november 2012 18:30

Så är en samtidigt lång och kort SM-dag över. Tiden gick så otroligt fort och dagen sprang förbi, men det känns främst i huvudet att det har varit en lång dag.


Jag är mkt nöjd med min insats, främst för att jag hade jättekul på scen (även om jag var glad när det var över) och dessutom för att jag satte alla trick precis som jag ville. Några missar smög sig in, men jag hoppas att ingen mer än jag märkte något. Ingen pallplats, men det hade jag inte räknat med, vet inte placeringen än men återkommer när jag vet.

Jag har tyvärr varken film eller bilder att bjuda på, jag hade ingen förutom mina underbara NPS-vänner och bloggkompisar i publiken (det var så mkt folk att älsklingen inte kom in :( ) men jag tror nog att det dyker upp ngt på YouTube, Facebook eller ngn annanstans så att jag kan främst titta på det själv och dela med mig.


Genrepet gick inte lika bra. Det var stängt iår, som tur var, för jag fick total black out och gick åt fel håll i början så jag fick säga till dem att stänga av o börja om ^^Tur att jag fick det iaf. Sen klättrade jag för högt upp på statisk så när jag skulle ner från min Poisson så var jag typ en meter från marken och dunsade ner som en elefant och höll på att ramla. Tur att det bara vara genrep :P


Vinnare i damklassen blev bästa Daniela, min instruktör!! Inte förvånad, hon är stark, vig och har perfekt teknik och linjer. Jag såg inte hennes framträdande (vi kunde kika från sceningången) men jag hörde alla jubel som kom gång på gång.

Tvåa blev underbara Lina och trea Sanna från Gävle.


Jag såg inte ett enda av killarnas nummer så det ska bli intressant att få se dem sen. Ibra vann, föga förvånande, Simon tvåa, Daniel trea o Suleyman på fjärde plats.


Hanse och Emma avslutade med stor stil med sitt vackra dubbelnummer, de var så duktiga och man ville inte att det skulle ta slut.


Nu ska jag smälta allt, låta "nu är det slut"-melankolin få sjunka in och blicka framåt. Iron X-träning står på schemat och jag har massor med trick jag vill prova men som jag har satt på väntelistan. Onward and upward!

 
 
Vickan

Vickan

11 november 2012 19:01

Åh var det den Daniella som vann. Grymt bra ju! Jag såg nån bild nån tagit. Nåt tjusigt trick som jag bara sett Anastasia och andra "proffs" gjort tidigare. Typ enarmad pencil osv. Tror det var hon på den bilden. Tjusigt!

Ditt program låter också fint. Jag är så glad för din skull att allt kändes bra och att du satte allt. :)

Nu får du pusta ut lite efter allt. :)

http://www.primapolerina.net

 
Signe

Signe

11 november 2012 20:59

Det var många som inte kom in, något de tar med sig til nästa gång. Men sjukt kul att det är så stort intresse. :)

Jag tyckte du såg jättebra ut, kul att se att du verkade så säker. Några missar syntes inte. :)
Danielas nummer blev man helt hänförd utav, grymt duktig.

http://svettigmenstolt.shapemeup.se/

vintervild

11 november 2012 22:12

Älsklingen är inte den som är ute i god tid heller, tyvärr. Men jag är lite ledsen över att han inte kunde se...

Tack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards