VinterVild

Alla inlägg under oktober 2012

Av vintervild - 9 oktober 2012 19:41

Små katter finns överallt o jag skulle ta med dem alla hem om jag kunde, men det går inte...

Vi fick en kompis under middagen som tyckte att min kappa var ett perfekt ställe att lägga sig o tvätta sig på. Älsklingen var inte glad över alla vita hårstrån dock...

ANNONS
Av vintervild - 9 oktober 2012 13:22

Istanbul är vackert, fullt med människor och minikatter. Vi har sovit (kom vid midnatt efter att ha irrat oss från flygplatsen med kommunala medel), ätit brunch och tittat på turistiga saker.

Nu sitter vi på taket på hostelet o planerar resten av dagen med vacker utsikt att njuta av.

ANNONS
Av vintervild - 8 oktober 2012 14:16

Vi kom iväg trots allt, jag har frågat älsklingen flera gånger om han verkligen vill o svaret är alltid ja så jag får lita på honom.

Jag hoppas att jag kan slappna av och inte oroa mig för mkt, som jag brukar.

Av vintervild - 7 oktober 2012 22:12

Av vintervild - 7 oktober 2012 10:17

Idag är ingen bra dag, inte på minsta sätt. Jag har spenderat natten med mardrömmar och har vaknat med en tiger på släptåg, ångest och tankar och ingen lust till något alls.


Det är för mkt tankar, för mkt oro just nu. Jag oroar mig för älsklingen, oroar mig för framtiden, för pengar (för advokater är inte gratis), för SM (även om det är sekundärt just nu efter de viktigare problemen), för mig själv, för allt. Jag tycker inte om att inte veta vad som ska hända.


Jag ska ta mig igenom idag på något sätt som jag alltid gör, jag vet bara inte hur.

Av vintervild - 6 oktober 2012 20:30

Har haft en underbar poledag i Gävle med Elina, precis vad jag behövde. Jag har ändrat i min koreo (igen) men nu känns de första två minutrarna riktigt bra, de sista 90 sekunderna känns inte alls dock. Min låt är verkligen evighetslång, den tar aldrig slut! Min låt är mkt bra, men väldigt svår att dansa till har jag insett.


Min plan att vara klar med hela koreon innan semestern gick alltså i stöpet, men jag har lite idéer och tankar så det är inte helt hopplöst. Jag hade planer att träna imorrn, men efter dagens maratonpass så är jag helt slut och ska sitta hemma och spåna istället. Med min otur och klantighet så kommer jag att ramla ner och bryta nacken av trötthet.


Just nu så känns inte SM som det jobbigaste i livet, älsklingens bekymmer väger tyngre. Om han inte har fått tag i en advokat innan vi åker så kommer han att bli häktad när vi kommer hem så det är inte säkert att vi kommer iväg. Semesterresa är bra, en älsklingen som inte är häktad är bättre. Vi får se vad som händer.


Idag blir det gos i soffan med bästa älsklingen...

Av vintervild - 5 oktober 2012 23:41

...suger livet. Stort.

Av vintervild - 5 oktober 2012 21:30

Officiellt semester, känns rätt ok även om det inte var rätt tid att lämna jobbet. Alls. Jag hoppas att de överlever utan mig.


OP idag, börjar närma mig. Har ändrat en del i början, och mitten, och slutet :P Men det känns bättre och bättre, mer som en koreografi och inte bara trick på rad.


 Mellan trick


Imorrn är det heldag i Gävle som gäller, jag hoppas hoppas att jag kan få ihop hela och sedan låta det gro under semestern. Semestern som kommer att vara som balsam för både kropp och själ.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se