VinterVild

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2012

Panisk

Av vintervild - 31 oktober 2012 07:45

Paniken är fortfarande kvar, tror att den kommer att finnas där tills tävlingen är över. Jag är rätt van, men det är irriterande ändå. Jag vill vara panikfri, glad och i kontroll men det verkar vara ouppnåeligt när man är jag. Panik, tigerattacker och andningssvårigheter verkar vara det jag får leva med.


Gårdagen var träningsfri, jag var och fick massage och knakad rygg istället. Min rygg var riktigt olåst faktiskt, lite snett bäcken, ett revben som var lite fel och ytterst lite nacke den här gången. Mina skuldror och axlar var det värre med, inget låst men rejäla knutor som behövde mosas. Smärtsamt, men härligt. Jag har tur att mina knutor släpper riktigt bra så jag behöver inte stå ut med smärtan så länge. Sen på med Linnex innan sängdags hemma så var jag som ny! Eller inte...


Idag ska jag köra dansdelen tills den sitter och min kropp ber om nåd (vilket iofs kommer att ske rätt tidigt så jag får köra lite extra). Dessutom har jag lagt till en kombo på statisk (en som jag kan) och ska till med en på spinny (åxo en som jag kan) så målet är även att köra igenom hela minst en gång och förhoppningsvis orka hela vägen den här gången.


Men först jobb, såklart. Kort vecka den här veckan, halvdag på fredag som jag tänkte spendera jobbandes hemifrån.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se