VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2012

Koreo och tröttkisse

Av vintervild - 26 oktober 2012 21:45

Har tränat floorwork, sovit på soffa, hittat (och gjort slut på) det sista semestergodiset och tittat på film. Koreon känns bra nu, lite trångt att träna hemma bara, enbart en stång och inte allt för mkt utrymme och en nyfiken bebiskisse som ville vara med överallt. Imorrn ska jag träna på studion med två stänger och mer utrymme för benen, kanske kan jag orka igenom allt den här gången.


Älsklingen är iväg och dyker i helgen, med tanke på väderomslaget så är jag glad att jag stannade hemma. Dyk i minusgrader är bara kul när det finns is att dyka under.


Lillmissen mår bra, det var full rulle när jag kom hem och sedan blev det akut sovdags. Bland annat så kan man sova såhär om man är en bebiskatt...


 Världens tröttaste bebiskatt


Nu ligger han och sover på min arm, jag gissar att han samlar krafter för att hålla mig vaken hela natten...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se