VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2012

Nedplockat

Av vintervild - 26 oktober 2012 08:45

Nu är nästan hela kontoret nedplockat, telefonerna icke-fungerande och runt lunch så kommer servern att gå ner så det blir en tidig dag. När servern är nere så är det bara att plocka ihop datorn och köra över den till nya kontoret och sedan åka hem. Ska bli skönt med en tidig dag, jag har mkt att göra. Ska gå igenom och förhoppningsvis lära mig dansdelarna av min koreo, iaf så mkt det går med det begränsade utrymmet hemma och en bebiskisse som vill vara med överallt och lite till.


Sista ryggstretchen igår, det gick bra. Gjorde en chest stand på slutet och när jag fick lite hjälp av Nelle så kunde jag slappna av och sjunka ner längre än jag kommit tidigare, och det kändes nästa bekvämt (ingen bild, ni får tro på mitt ord). Idag är jag riktigt mör och det är tur att jag ska till massören på tisdag och bli justerad och bli knådad, det behövs verkligen.

Det är härligt att se att det går åt rätt håll, kanske kan jag få tårna på pannan i cheststand innan årsskiftet som var mitt mål. Men först är det fokus SM, kommer jag igenom hela koreon utan att ramla ner från scenen så är jag nöjd...

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

26 oktober 2012 11:21

Sv: Hej
Roligt att höra vad du tycker.. jo.. man vill såklart binda ihop tricken men nån rörelse iaf eller dans..

Men jag är ju galen men jag föredrar att sprattla runt som jag brukar mellan tricken. Det gör mig glad iaf.. men det är kul att spexa till det med men inte jämt..

Men jag tänkte mer på vänner omkring mig, dom tycker lite som jag egentligen mestadels tycker.. att det är svårt att rena polesporten från stämpeln och försvara det hela typ "men ni gör inget mer än att åla på golvet och stången" och så kan man inte försvara sporten då det finns dom som vill åla på golvet osv..

Så jag är splittrad.. men alla får ju dansa hur sexigt eller osexigt dom vill samtidigt. För alla ska göra det dom trivs med.. för pole är kul för man kan göra det till vad man vill.

Jag kan inte riktigt.. ja jag är delad nu och skäms lite samtidigt..

Jag har vänner som inte skulle förstå.. min sambo är inte direkt glad i det att man ska ha nån mer sexig stil osv.. även om det är här hemma och sånt.
Alltså jag har ju predikat också i alla år att jag inte tycker det ska vara sexigt.. han tycker ju som jag.. sen ska jag börja "snuska" till det.. (det känns som så) :) men nja han är inte glad för det och vänner jag har som sagt förstår inte heller så ja jag är extremt splittrad nu..

Så jag vill inte skriva så mycket mer om det här.. :/

Men igår var jag mest sur för att nån skrev att det var bra att jag slutat döma folk som har klackskor? Wtf liksom.. jag har själv haft det ibland sen 2010.. ja jag brukar ju döma mig själv då eller..
Jag dömer ingen. Jag är alltid glad för att andra gör saker dom mår bra av. Jag gläds med andra. Jag gläds för dig med dina stretching resultat och poletricks du klarar osv..

Jag gläds med andra för att dom blir duktiga att dansa.. att det flyter på fint osv.. jag gläds med nån annan för att dom kanske köpt värsta superskorna som jag kanske inte skulle vilja ha men hon är lycklig och då är jag lycklig.

Jag har inte dömt nån så.. så då blev jag vrång..
Men iaf, det är svårt detta ibland..

Och ibland är det den där hårfina gränsen som gör det känsligt. Vi alla tycker om olika saker.. men jag accepterar ju alltid att andra tycker om saker jag kanske inte gillar.. det är ju bra.. man ska gilla olika saker..

Ja nä jag måste sluta svamla nu.. :)
Men tack, det var roligt att veta hur du tyckte :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se