VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2012

Linnex

Av vintervild - 19 oktober 2012 10:00

Provade Linnex för första gången igår och det var en upplevelse. För kliar och sticker det lite, sedan blir det varmt. Väldigt varmt på sina ställen, som i ljumskarna där jag gav mina höftböjare lite kärlek och sover man som jag i fosterställning så kläms det åt och Linnexet verkar extra bra. För bra, jag trodde att jag skulle brinna upp inatt. Men jag gillar den, ska inte ta på så mkt där det kan bli varmt bara.


Gårdagens träning gick som sagt bra, jag har en ny spinkombo som jag ska kämpa med. Jag klarade den igår men långt ifrån perfekt men jag vet att det går. Bara att kämpa o kämpa.

Benstretch efter det, önskar bara att jag kunde mosa höger ben lika mkt som vänster men då går jag nog sönder ännu mer. Är nöjd med resultatet hur som helst, spliten känns bra och straddle tar sig även om elaka högern sätter stopp till och från.

Ryggstretchen gick bra med, vi gjorde inget superavancerat i stretchväg som cheststand men jag kände mig ändå vigare och starkare än på länge. Det kändes att hela ryggen jobbade och idag är jag riktigt mör och go i kroppen. Önskar att min rygg kunde vara lika sammarbetsvillig hela tiden.


Idag blir det OP ett slag, ska jobba på mina statiska kombos och på min början då  jag fortfarande inte har ngn koll på resten av koreon *suck*

 
ANNONS
 
Malin

Malin

21 oktober 2012 23:18

Älskar linnex! Dock är de inte speciellt skönt at tställa sig i en varm dusch bara några timmar efter att man tagit på de! :)
Eller som när jag strök på lite på baksidan av benen och en stund senare fick för mig att stretcha! Det brann! :P

http://split.blo.gg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se