VinterVild

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2012

Redan torsdag!

Av vintervild - 18 oktober 2012 07:45

Det känns som måndag men är redan torsdag, yay! Regnigt och grått ute och katten öppnade bara ett halvt öga när jag stretchade imorse, hon orkade inte röra på fluffet. Jag hade gärna sovit några timmar till själv...


Min elaka högerhamstring är elak, ville inte alls imorse men efter lite massage och påkletning av värmekräm så är den lite gladare, och jag doftar gott av pepparmint. Ska införskaffa Linnex under dagen hade jag tänkt, allas favoritlinniment.


Det blev ca 40 min splitstretch igår, gick helt ok. Jag kommer riktigt långt ner nu, ca 10 cm från golvet med asset, men det känns ändå som flera mil kvar. Bara att kämpa på och inte stressa så att jag blir skadad, har tillräckligt av skador som det är *deffekt*


Vägde mig för första gången på evigheter igår med och jag väger mer än jag har gjort på flera år! Visserligen så har jag mer muskler nu än jag ngnsin haft men allt är inte muskler. Tur att jag har ett superbra kostschema att följa så det blir lite ordning på torpet, och med mindre fläsk så blir det enklare att lyfta mig upponer ^^


Idag blir det OP, ska testa mina ny spinkombos och sedan stretch. Har en stretch att ta igen så tänkte köra både ben och rygg idag. Iaf vänster ben, höger ska ta det lugnt.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

19 oktober 2012 14:27

Linnex är lätt de bästa linimentet! :)

http://split.blo.gg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se