VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 september 2012

Steven Retchless

Av vintervild - 30 september 2012 18:30

Hade workshop med Steven Retchless idag på DQ och det var helt ok, men jag tycker att för att vara en workshop för avancerade så var den väldigt enkel. Och tiden gick väldigt fort, vi hann med en snurrkombo och en liten kombo på stången innan det var dags att avsluta, jag hade hoppats på mer. Men han var sjuk och inte på topp så det kan nog ha något med saken att göra åxo.


Det var iaf intressant, gillar att ta lektioner för olika personer, och jag kommer att sno delar av stångkombon till min koreografi så det var inte bortkastat, men jag kommer nog inte ta fler ws för honom.


 Mkt suddig stillbild från mobilfilm, och ett böjt nedre ben :P


Nu sitter jag i soffan med pojken, ska slita mig och stretcha lite när maten har kommit eftersom det inte blev ngn OP efter workshopen, någon klagade på att jag tränade för mkt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se