VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 september 2012

Härlig träning

Av vintervild - 28 september 2012 19:30

OP idag gick super, förutom att jag var stel som en pinne efter gårdagens stretch. Mitt elaka högerben blir alltid stelare än stelast efter en dag med bra stretch.


  Sned och suddig spagat


Hur som helst så satte jag min andra spinnykombo, dock ej på spinny än. Äntligen klarade jag en övergång som jag jobbat på, nu ska jag bara sätta den fler gånger och på ett lite mer smidigt sätt, men nu vet jag att det går.


Jag jobbade även på en idé för floorwork som åxo gick att genomföra, måste bara ha en bättre spagat då men även där ville jag bara veta att det går.


Jag körde lite allmänt och var närmre än någonsin på handspring på fel sida och på rätt sida gick det som en dans, kände mig starkare än någonsin. Hade för dåligt grepp för att våga mig på Iron X dock, men jag lyckades med det här:


Kontrollerad shouldermount!


Flera gånger i rad tom, jag är mkt stolt över migsjälv :)


Nu sitter jag i soffan framför ett färskt avsnitt av "Criminal Minds" och väntar på att älsklingen ska komma hem så att jag får lite mat.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

29 september 2012 10:45

Snyggt! Du ser jättestark ut! :)
Du, jag kunde inte hitta pris för pole SM. Stod ungdomspriser och barnpriser för själva mässan. Vet inte om jag bára kom till fel sida. Men tänkte höra om du kunde skicka sidan med info om de? :) Känns lite lättare kanske än att jag yrar bort mig! :P haha
Har förresten lagt till dig i mina länkar! :) Uppdaterade nyligen, glömt de sen gamla bloggen! :)

http://split.blo.gg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se