VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 september 2012

Krympt

Av vintervild - 27 september 2012 12:45

Mår bättre så det kommer iaf att bli ryggstretch idag. Sen kommer jag att åka till studion direkt efter mötet idag så jag får se om det blir OP eller om jag bara ligger i en hög o snarkar.


Har på mig ännu ett par byxor som har "krympt", så irriterande att jag måste knäppa upp byxorna när jag sätter mig ner och sedan knäppa dem varje gång jag ska gå ut ur rummet (o hälften av gångerna glömmer jag det såklart). Det kommer att bli operation nyttigt ätande från och med nu, ska börja räkna kalorier igen. Det enda som funkar för mig eftersom jag småäter så otroligt mkt annars.


Nåväl, dags att packa väskan för möte och träning.

 
ANNONS
 
Signe

Signe

27 september 2012 16:50

Då är vi två. Stressigt liv är det värsta som finns om man skall äta nyttigt. Har tappat det helt tyvärr. :(

http://svettigmenstolt.shapemeup.se/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se