VinterVild

Direktlänk till inlägg 24 september 2012

Gårdagen

Av vintervild - 24 september 2012 09:00

Åter på jobbet och det är kallt. Tycker inte om att frysa men det där med värme verkar inte vara prioriterat här.


OP gick bra igår, trots att stängerna var hala som glas. Lyckades undvika att ramla ner iaf, men att ha dålig grepp när man är upponer fyra meter upp i luften är inte skoj...

Bestämde min första spinny-kombo och har när den är klar kommit ca 2 min in i låten, har 1,5 min kvar plus 20 sek floor work/spins där jag ska ta mig från statisk till spinny på ett någorlunda graciöst vis. Det börjar falla på plats samtidigt som det är mkt kvar att fixa, men kan jag bara få in polebitarna på ett bra sätt så brukar resten ordna sig. Hoppas jag...

Ingen pole förrens på torsdag, idag måste jag jobba ikapp innan baletten, imorrn ska jag få välbehövlig massage och justering innan handståendet och på onsdag är det voltakro och innan dess ska jag få fint hår igen. Jag hoppas på att det jag har bestämt lägger sig i kroppen och sinnet och att jag får ihop fina idéer för resten av låten.


Älsklingen kom hem igår och hade haft en mkt trevlig resa med sol, bad, sightseeing, god mat och massor med öl. Jag fick ett fint armband och massa gos.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se