VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 september 2012

Hemma hela dagen

Av vintervild - 20 september 2012 19:10

Det blev ingen träning, jag funderade på det men kom inte längre. Har suttit i soffan hela dagen, beställde hem mat och har inte börjat få tråkigt än vilket betyder att jag inte är frisk än. När jag är frisk så blir jag uttråkad av att vara hemma.


Jag hoppas på tillfriskning till imorgon så att jag kan träna...

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

21 september 2012 02:02

Ursäkta sent svar nu, jag svarade fort i bloggen förut ikväll bara, men inte här.. nu har jag ändrat inläggen och skrivit nytt.

Det löste sig ju iaf. Jag mailade den ekonomiansvarige även om jag skämdes, men det visade sig att han låg lite efter med alla bokningar osv, så nu när han hade mitt mail och bokningarna så skulle han fixa så jag fick rabatterna..
Så det är ju superbra.

Kändes så idiotiskt för det var ju strikta regler på sidan, och det stod "har du läst reglerna?" "har du godkänt?" osv osv.. och jag hade läst flera ggr men missade det ändå.. så det var ju pinsamt, men jättebra att det löste sig iaf :)

Ska bli roligt :D

http://www.primapolerina.net

 
Vickan

Vickan

21 september 2012 02:03

Hoppas du verkligen blir pigg fort, jag tror stress, press och oro sätter sig hårt på kroppen, alltså, bryter ner immunförsvar osv.. när man har nåt man oroar sig för osv och är stressad inför så blir man ofta sjuk..

Vila så är du pigg snart :)
Kramar!

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se