VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 september 2012

Ensam hemma

Av vintervild - 19 september 2012 21:15

Ensam hemma med kissekatterna, älsklingen är på väg till Jordanien. Just nu var han visserligen i Rumänien för de fick lov att nödlanda efter en hjärtattack på planet så han visste inte riktigt när de skulle komma fram, men han är på väg iaf.


Månadens naglar:

Såg en vacker regnbåge på väg till voltakron, något positivt med regnet iaf. Ingen kruka med guld dock...


   

Nu sovdags. En fyrbent ute, den andra tjurar för att den inte åxo fick gå ut.


(Mkt arbiträrt inlägg, men jag är trött :P) 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

20 september 2012 03:11

Tjusig regnbåge och tjusiga naglar :)
Förresten så tror jag att jag ska börja köra pole på dinali tidigare än väntat.. :)
Dom har en stretch/flexkurs som startar till veckan och så en polekurs där det är blandade elever i olika nivåer.. och man arbetar med en del nya tricks utefter där var och en är, och så utveckla dom tricks man redan kan osv.. :)
Den kan nog passa bra..

Är dock 4 veckors kurs och en gång vet jag att jag kommer missa.. men ja, jag får nog valuta för pengarna iaf :)
Och stretch kan vara nyttigt så man får mer hjälp med den biten.. :)
Jag kanske ska gå båda.. man fick rabatt då och jag får dela upp betalningen, så det kan nog gå.. :)

Ska bli superkul :D

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se