VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 september 2012

Ren vilja

Av vintervild - 19 september 2012 08:00

Kom upp på ren vilja, och en ylande katt, imorse. Ville inte! Det är inte vanlig morgontrötthet utan något mer, jag gissar på en liten förkylning i kroppen och allmän hösthåglöset, trots att hösten är min favoritårstid.


OP igår gick bra iaf, testade och klarade lite nya kombos, kan ha inledning till koreon klar (typ första 20 sek) och det känns lite lättare. Inte mkt, men lite. En sak i taget helt enkelt.


Handstående efter gick väldigt bra, vi fick träna på att stå på händer mot en kamrat igår och gå upp på olika sätt och jag hade riktigt bra balans emellanåt. Jag är nöjd med mina framsteg och inser att jag inte har stått på händer innan, jag har gjort allt utom att stå på händer :P Snart kanske jag kan stå av mig själv åxo.


Älsklingen åker till Jordanien idag och kommer hem på söndag så jag och djuren har ensamtid tills dess. Party! Eller kanske inte... Snarare träning, voltakro idag, OP och stretch imorrn och OP på fredag. Lite party på fredag med, kräftskiva! Finns det veganska kräftor tro?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se