VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 september 2012

Veckan som varit

Av vintervild - 14 september 2012 07:30

Äntligen fredag! Kom knappt upp imorse, sov en halvtimme extra och skippade morgonstretchen. Hade dåligt samvete för det i en halv sekund tills jag somnade om, vet inte om jag blev så mkt piggare av det dock. Sitter o väntar på att ngn som kan köra kaffebryggaren kommer till kontoret, jag har inte listat ut den än...


Har inte hunnit med så mkt i veckan mer än att ha varit nervös, jobbat och tränat. Baletten i måndags gick ok, men jag tror att Lottie tycker att jag inkräktar på gruppens dynamik, bara får den känslan. De andra har tränat tillsammans väldigt länge, mkt längre än vad jag har, men till mit försvar måste jag säga att jag inte är sämst. Långt ifrån bäst, men verkligen inte sämst. Så jag kämpar på, finns inget annat att göra. Kul är det iaf och jag kommer att ha lärt mig massor när kursen är slut.


Voltakron gick bra den med, Toubab är hård men pedagogisk. Han bryter ner allt till grunderna vilket valparna inte riktigt är nöjda över, de vill bara hoppa, snurra o landa i gropen men nu blir de tvingade att tänka på vad de gör. Kanske inte lika kul för dem men precis vad de behöver.

Vi körde lite trampolin och jag var väldigt modig för att vara jag. Vågade hoppa över den blå klumpen massor med gånger så kände mig mkt stolt. Sedan blev det golvövningar på mjuka mattan, mkt roligare. Jag klarade nästan front walk-over på egen hand, nästa gång!


Igår blev det OP och ryggstretch. Lät bli att ramla ner den här gången och provade lite nytt med Moa. Det kan nog bli bra det här.

Stretchen gick bra med, kände mig en aning trött så det kunde ha gått bättre. Tror dock att trött kommer att bli ledordet några veckor framöver...


Planen idag är OP på DQ, om jag inte är alldeles för trött i eftermiddag. Just nu känns det väldigt avlägset men jag kanske piggar på mig. Några av tjejerna skulle köra på NPS i kväll, men det blir lite sent och jag känner att den försummade pojken behöver lite kvalitetstid innan han tröttnar :P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se