VinterVild

Direktlänk till inlägg 11 september 2012

Realisation

Av vintervild - 11 september 2012 12:15

Nu har det hela sjunkit in och jag inser att jag ska tävla och stå på scen igen. Hjälp. Jag har väll nämnt att jag har svår scenskräck så jag vet inte riktigt varför jag utsätter mig för det här frivilligt. O så alla val: musik, trick, kombos, floor work, klädsel. Det blev lite jobbigt helt plötsligt...


Jag har kombos som jag vill ha med, några gjorde jag i ansökningsvideon o några är nya. Låt har jag några som jag funderar på men inget bestämt o resten är helt öppet. Får se hur det här kommer att gå.


Älsklingen var inte så överförtjust i tanken på att jag skulle träna ännu mer och iår är han inte bortrest heller så han är tvungen att komma o kolla ^^


Jobba lite, inte kasta datorn genom fönstret och sedan OP och handstående. Kommer nog att bo i studion framöver.

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

11 september 2012 13:08

Tycker du är duktig och modig som kan tävla och sånt. :) Men när man väl satt igång med programmet liksom så tänker man kanske inte på publiken lika mycket? Jag vet inte, det är olika för alla. :)
Grattis än en gång och lycka till med träning och allt :)

http://www.primapolerina.net

 
Malin

Malin

12 september 2012 11:39

Du klarar de! Förstår dig dock.. kan själv inte ens redovisa saker i skolan. Önskar att jag hade mod att stå på scen. Hoppas de blir så i framtiden :)
De kommer gå bra!
kram

http://split.blo.gg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se