VinterVild

Alla inlägg under augusti 2012

Av vintervild - 13 augusti 2012 07:30

Åter på jobbet efter tre lata veckor, det känns riktigt bra faktiskt. Jag tycker om mitt jobb, har bra chef och arbetskamrater och jag kollade mailen igår och ingen katastrof hade inträffat så det kunde vara värre *peppar peppar* Nu ska jag försöka minnas vad det var jag höll på med innan ledigheten.


Har planerat in höstens träning nu, det blir klasser fyra dagar i veckan och 2-3 OP om jag får bestämma, och hinner.


Måndag: balett F4 (den enda klassen som passade i schemat) + ev OP

Tisdag: handstående + OP

Onsdag: voltakro

Torsdag: stretch 4 + ev OP

Fredag: vila

Lördag: stretch hemma

Söndag: OP


O så morgonstretch på det. Fördelen är att ingen av klasserna slutar senare än åtta så jag kommer att vara hemma i relativt bra tid.


Älsklingen kommer inte att få se mkt av mig i höst heller, men han är van som tur är. Världens snällaste älskling.


Får se hur lång tid det tar innan jag kraschar idag, det gick relativt lätt att gå upp imorse men nu börjar tröttheten komma smygande. Bara åtta timmar kvar...

ANNONS
Av vintervild - 12 augusti 2012 20:34

Sitter på tåget hem från studion efter två timmar härlig OP. Det är skönt att vara "hemma" igen. Imorgon börjar allvaret igen, jag undrar hur jag ska överleva utan mina sovmorgnar och långa middagslurar. Jag älskar verkligen att sova...

Igår var vi på grillning hos vänner, älsklingen såg verkligen nöjd ut ;)

ANNONS

Lek

Av vintervild - 12 augusti 2012 00:15

Medan älsklingen är borta så har jag lekt i Photoshop. Inte perfekt, än.


 Klicka på bilden för att se vad jag har hittat på
Av vintervild - 11 augusti 2012 22:30

Höstens kurser börjar 3:e september på North Pole Studio så glöm inte att anmäla er! För mig blir det handstående och Stretch 4, ingen polekurs passade in i mitt schema eftersom jag har voltakro på onsdagar. Hade ändå planerat att köra mkt själv, träna på det jag kan och göra det bättre.


Älsklingen är ute och svirar ikväll igen, imorgon ska jag till studion för OP på kvällen och förbereda mig mentalt för att börja jobba på måndag. Ser inte fram emot att gå upp när klockan ringer 05.00

Av vintervild - 10 augusti 2012 22:45

Funderade på att skriva det sista om resan men fastnade med att leka i Photoshop så det får bli imorgon. Älsklingen har övergett mig för kvällen, R är på besök i Sverige så de är ute och dricker öl tillsammans så jag gissar på att han krälar in i natt ngn gång ;) Jag borde gå o lägga mig i god tid inatt, men risken är rätt så liten. Jag kommer att gråta när klockan ringer på måndag morgon...


 Gothic BarcelonaAv vintervild - 10 augusti 2012 20:00

Det är inte så enkelt att få till snygga contortionbilder som man kan tro ;)


  

Av vintervild - 10 augusti 2012 19:00

Ingen Grönan idag, vi fastnade framför Diablo III som de slöhögar vi är. Inget får ett par att komma närmre varandra än att skjuta ihjäl monster tillsammans :P


Bara en helg kvar innan semestern är slut, den har gått fort som vanligt men jag börjar tröttna lite på att vara sunkig i soffan och ser lite fram emot att ta itu med arbetet igen. Jag ska försöka våga kolla jobbamailen på söndag, det blir mindre ångest på måndag om jag tar itu med det innan. Chefen har som tur är varit på plats i vecka och har förhoppningsvis tagit uti med det mest akuta. Han har mitt nr om det är ngt allvarligt...


Blir nog en film idag, slöa lite mer i soffan och fundera på ngt ätbart. Mat är tydligen viktigt.

Av vintervild - 9 augusti 2012 20:45

Älsklingen är iväg och dyker, jag vaknade med halsont och orkade inte följa med så sitter och äter jordnötssmör och tittar på ännu med Criminal Minds. Sunkar ner mig ordentligt innan det är dags att börja jobba igen och ta itu med livet. Men inte idag...


Imorrn blir det Grönan och Iggy Pop om vädret tillåter. Jag har tjatat om att få gå på Grönan i flera somrar men det har aldrig blivit av så jag hoppas att vädret är fint! Vill åka karusell och bergodalbana! :D

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se