VinterVild

Alla inlägg under augusti 2012

Av vintervild - 21 augusti 2012 21:01

Månadens naglar

ANNONS
Av vintervild - 21 augusti 2012 19:20

Första gången, yay!
ANNONS
Av vintervild - 21 augusti 2012 08:00

Idag har Dance 4 Ice events runt i staden! Representanter kommer att stå vid Stureplan, Södermalmstorg och Sergel från tolv till tre för att visa vad står för och få folk att göra the arctic move! Kom förbi om ni kan, det är för den bra sak! Av vintervild - 21 augusti 2012 07:15

På bussen så insåg jag att jag glömt att äta frukost, det är inte lätt att vara förvirrad. Kaffet kom jag dock ihåg att göra, man ska fokusera på de viktiga sakerna här i livet.


OP igår, gick helt ok. Körde en impro för eventuell ansökan till SM, vill nog filma några fler innan jag bestämmer om/vad som ska skickas in men så illa var det inte. Bara nästan...

Körde Rafaelas trick igen och kom in i det alldeles själv utan att ramla ner och slå ihjäl mig. Fick hjälp av Hanse första gången, men sen gjorde jag ensam. Inte lika snyggt som när hon gör men på gång! Det är ett läskigt trick, tappar man foten så finns en risk att bryta nacken känns det som.

Klarade även att lyfta upp i handstående mot stången, det trodde jag aldrig att jag skulle klara! Visserligen så fuskar jag genom att luta mig en del, men ändå. Raka ben o fina fötter var det dessutom.


Ingen träning idag, först möte o sen nya naglar på eftermiddagen. Hem och stretcha lite, sov längre imorse så det blev ingen morgonstretch vilken nog kan förklara förvirringen och frukostbristen.

Av vintervild - 20 augusti 2012 08:00

Måndag och jag ville verkligen inte vakna imorse. Lekte med tanken att ta sovmorgon men masade mig upp när klockan ringde till slut, en halvtimme mer eller mindre gör inte så stor skillnad försöker jag intala mig.


Semi-private med Rafaela igår var som sagt mkt bra, hon var duktig, trevlig och pedagogisk. Vi fick lära oss hennes signature trick och jag lyckades faktiskt! Det är riktigt läskigt att göra och jag vet inte om det ser så snyggt ut när jag gör det, men ska jobba vidare på det.

Jag fick även tips på hur jag ska jobba med Starfish vilket min fot inte riktigt uppskattade, men jag ska klara den! Inte det vackraste tricket men det är fascinerande och något jag vill klara.

Hon lärde åxo ut sin spin till butterfly som jag kom in i men tror inte att det var lika snyggt som när hon gör det :)


Lite annar smått o gott pratade vi om, fick tips om det ena och det andra och jag är mkt nöjd med workshopen. På söndag har jag workshop med Jenyne Butterfly som jag ser fram emot, hon är ju en legend.

Av vintervild - 19 augusti 2012 21:34

Workshopen med Rafaela var riktigt bra, vi fick lära oss nya saker och fick tips om andra. Mkt nöjd. Clara filmade mig med sin kamera, jag ska se när jag får filmerna om det blev ngt att visa, till dess får ni nöja er med en bild på min stackars fot efter allt för mkt övande på Starfish.

Av vintervild - 19 augusti 2012 09:15

Idag ska jag och Clara på privatlektion med Rafaela Montanaro. Jag har inte sett så otroligt mkt vad hon har gjort, men hon är stor i Sydamerika och ska tävla i PoleArt nästa lördag så jag är säker på att hon har massor att lära oss!


 
Av vintervild - 18 augusti 2012 11:45

Torsdag


Torsdagen började med privatlektion med Shimmy, vi tränade på att köra på spinny. Att kontrollera farten och lite olika kombos som jag ska träna på. Shimmy är en riktigt bra lärare, kommer jag till Australien så ska jag ta massor med lektioner för henne.


Vi var lediga till efter lunch då det var dags för lektion med först Justine och sedan Shimmy. Justines lektion började med styrkeövningar för invert och shoulder mount, mkt bra övningar som jag ska köra mer av.

Resten av lektionen så gjorde vi några korta showgirlrutiner, lagom jobbigt.


Shimmys lektion började en kort akrolapdance, jag var mkt skeptisk i början men det visade sig vara riktigt kul! Jag gjorde den för älsklingen hemma och det var mkt uppskattat ;)

Sedan gjorde vi en rutin som var lite mer sensuell, iaf när Shimmy gjorde den. Mitt försök var inte riktigt lika sexigt ;) Inget som hamnade på film så ni slipper se mina tappra försök.


Vi skulle ha gått på yoga på kvällen men kände oss alldeles för trötta så vi vilade och gick sedan ut för drinkar. Massor med tjejsnack, jag hoppas verkligen inte att ngn annan där förstod svenska ;)


 

Fredag


Sista yogan, det var riktigt svårt att komma upp men vi lyckades. Jag höll på att dö av trötthet under passet, men överlevde. Raphaella visste precis hur mkt vi klarade av.


   


Direkt efter hade vi tre timmar med Josh och trots att jag försökte så orkade jag bara med en timme innan jag höll på att somna på stället så jag och Emma gick till hotellet och sov som de tanter vi är. Lite dåligt planerat så var det mest styrka och handsprings och jag tror inte att någon var riktigt pepp. Clara kom till hotellet lite senare men Camilla var en trooper och körde hela passet.


Efter lunch åkte vi till stranden, lagom varmt och en perfekt eftermiddag innan det var dags för Sunset Cruise.


 


   

En härlig tur som slutade med att vi se fullmånen gå upp över horisonten, otroligt vackert.


Lördag


Började sent med sista lektionen med Josh. En lekfull och lagom svår lektion där vi fick träna på vad vi ville och fick hjälp om vi ville. Vi lekte en hel del och tog gruppbilder som man måste :)


     

På kvällen var det avslutningsfest på en strand vid flygplatsen och bussen dit visade spansk mentalitet. Den skulle gå prick kl sju men kom inte förrens efter kl åtta ;)


   

Det var framträdanden av elever och instruktörer och medan vi väntade på att de skulle börja så lekte vi lite med bryggor, contortion och street pole.


     

 Kvällen slutade sent men vi fick lite sömn innan det var dags att gå upp och packa i väntan på att åka till flygplatsen. En härlig vecka var över och jag åker gärna nästa år igen!

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se