VinterVild

Alla inlägg under augusti 2012

Av vintervild - 26 augusti 2012 19:20

Mitt favoritshowcase var de fyra ryskorna i "Trash", jag kan inte se deras framträdande nog gånger...Ska jobba på min Spatchcock, vill åxo...

ANNONS
Av vintervild - 26 augusti 2012 18:15

I matchade toppar!

ANNONS
Av vintervild - 26 augusti 2012 09:30

Gårdagen var lång, hektisk och helt härlig. Jag är fortfarande överväldigad av alla människor och intryck och önskar att jag kunde beskriva känslan av att ha varit del av en så stor händelse.


Mitt jobb var att se till att de tävlande som ville fick hår, smink och massage vid rätt tillfälle och var på rätt plats rätt tid. Jag gick mellan Göta Lejon och Extend oräkneliga gånger och fick tillfälle att prata med nästan alla som skulle stå på scen = star struck! Alla var jättetrevliga, vissa mer pratsamma än andra och min personliga favorit är Natasha Wang som var supertrevlig och glad hela tiden. Jag ångrar att jag inte anmälde mig till hennes workshop idag.


Jenyne Butterfly var väldigt tyst och blyg och otroligt liten, kortare än mig och väldigt petite. Jag ser fram emot hennes workshop i eftermiddag, jag hoppas att hon kommer ut ur sitt skal när hon undervisar. Hennes closing act var out of this world och jag hoppas att hon kan lära mig massor.


Nu ska jag vila, hoppas kunna sova lite middag innan min workshop och bara smälta alla intryck från gårdagen.

Av vintervild - 25 augusti 2012 08:44

På väg mot Göta Lejon och PoleArt. Ser fram emot en härlig, stressig och underbar dag och framför allt framträdanden att hänföras av.

Av vintervild - 24 augusti 2012 09:15

Möte inför PoleArt igår, det kommer nog att bli bra. Så länge jag inte tappar bort ngn tävlande eller domare så är jag nöjd. Fick en fin tröja som det står CREW på att ha på mig åxo, kan gå runt o känna mig viktig ^^


Ska förbi Göta Lejon efter jobbet och kolla in lite saker, vart alla loger finns, utgångar, rökområden och liknande. Bäst att ha så mkt koll det bara går, tror det kan bli en hel del kaos imorrn med alla som ska till smink, hår, massage, loger, rökpauser osv osv.


Hittade förresten en annons i Svenska Dagbladet imorse! Kul att de syns i den "riktiga" världen med.


 


Först lite jobb, sen middag hos mamma ikväll. Jag hoppas på en relativit tidig kväll, kommer nog vara på teatern tidigt imorrn bitti.

Av vintervild - 23 augusti 2012 12:30

En liten video på hur jag tränar på Starfish. Målet är att kunna släppa handen helt från benet och till slut att kunna göra den utan att stå på golvet. 


Av vintervild - 23 augusti 2012 07:15

Äntligen torsdag, imorgon fredag och jag kan sluta tidigt och gå hem och sova middag. Älskar att sova middag, världens bästa uppfinning. Men inte för länge, middag hos mamma på kvällen ^^


OP igår, körde bara massor med impron för att få ihop ngt vettigt. Hade hela salen för mig själv så körde både statisk och spinny. Många försök, många avbrutna försök, mkt svordomar men jag fick till en helt ok till sist. Inte perfekt, långt ifrån, men kanske ngt jag kan skicka in utan att skämmas allt för mkt. Kan filma igen på tisdag och kanske blir det bättre då.


Gjorde inte mkt mer, bara lite träning på Starfish och det går framåt, sakta men säkert.


 

I eftermiddag så är det crewmöte inför PoleArt, det börjar verkligen att dra ihop sig. Fram till dess, jobb.


Av vintervild - 22 augusti 2012 07:30

Filmer från i måndags, pole och stretch. Inte mkt att hänga i julgranen, mina ben verkar inte vilja bli vigare :/

OP idag igen, får se om jag lyckas få en bättre impro på film den här gången.


Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se