VinterVild

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2012

OP, film och ensam hemma

Av vintervild - 31 augusti 2012 20:30

Älsklingen jobbar sent idag, det skulle bli öl efteråt så det blir nog senare än sent innan han är hemma så jag har lägenheten för migsjälv. Rätt så skönt, har ätit mat och godis, duschat och tvättat håret och har en ny film att titta på alldeles snart.


OP idag, det gick bra att vara otrogen ^^ Kände mig trött och svag men kämpade på även om mina försökt till Iron X var allt annat än bra. Men jag ska komma dit!


Lyckades med Suicide bättre iaf!


 

Sekunden senare var jag tvungen att bli räddad av Signe, men snart ska jag kunna komma in och ur på ett snyggt sätt utan hjälp :)


Nu ska jag lyssna på regnet och titta på skräckfilm, kanske blir tvungen att vänta uppe på älsklingen om den är bra...


 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

31 augusti 2012 22:28

Asså den där är så cool! Visst gjorde Rafaela den på poleart? Helt sinnesrubbat! Fan vad roligt med pole/blogg/dejt nästa gång får ni komma till STHLMPOLE och köra lite! :)

http://www.jessicahellbom.myshowroom.se

 
Ingen bild

Marie

1 september 2012 11:23

Din topp är jättefin. Var har du köpt den?

vintervild

1 september 2012 21:58

Tack. Köpte den via en kompis, märket heter Light Activewear och finns i USA :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se