VinterVild

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2012

Otrogen

Av vintervild - 31 augusti 2012 08:00

Fredag. Inte så trött som jag brukar på fredagar för jag sov middag i över två timmar när jag kom hem igår och ville inte alls gå upp. Hade jag inte blivit så nödig hade jag nog sovit hela natten, men var tvungen att vakna o gå på dass. Jobbigt att vara jag.


Älsklingen kom hem vid nio så det var jag och kissekatter fram till dess. Kom tom ihåg att äta! En sak jag glömmer alldeles för ofta, inte alls bra när man ska bli stark.


Idag är sista fredagen med sommartid på jobbet, nu måste vi jobba till fem även på fredagar. Inte kul, tycker om tidiga fredagar får då kan jag komma hem och sova innan älsklingen kommer och stör ^^ Inte idag, dock, ska på OP efter jobbet och vara "otrogen" mot NPS som inte har OP idag utan ska till DQ. Kommer att kännas konstigt att vara där utan att det är workshop, men det går nog över när jag får dansa. Får se om jag orkar med ngt spektakulärt, har lite träningsvärk sedan i onsdags, mest i underarmarna konstigt nog.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se