VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2012

Fegis

Av vintervild - 30 augusti 2012 07:16

Innerst inne är jag en stor fegis vilket märktes på voltakron. Övningarna där vi höll oss på marken var kul, lite hjulning, kullerbyttor, handstående. Lagom för en gammal tant (tror att jag var gammal nog att vara några av de andras mamma) men när vi kom till trampolinen och trampetten så blev det värre... Ge mig ett livsfarligt drop på stången any day men att sätta sig på trampolinen var det läskigaste jag har gjort.

Stackars instruktör säger jag bara.


Men det är bra att utmana sina rädslor och nästa gång ska jag våga mer! Tror jag...


Idag blir det vila, hem till kissekatterna o somna tidigt (hoppas jag). Älsklingen jobbar sent hela veckan så kommer nog inte se mkt av han alls.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

30 augusti 2012 09:43

Oooh vad läskigt! Jag vågar inte ens slå över i handstående.. :P haha än ;)

http://split.blo.gg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se