VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2012

Jenynes workshop

Av vintervild - 27 augusti 2012 07:45

Workshopen igår med Jenyne var jättebra och hon var en helt annan människa än under lördagen; glad, utåt, i sitt rätta element helt enkelt.

Eftersom det var en ws med inriktning på spins så var det inga supersvåra eller tunga tricks utan mer fokus på flyt, mjukhet och bra sätt att komma in och avsluta en trickserie med. Det betyder inte att det inte var svårt eller jobbigt, det var länge sedan jag var så slut efter en poleklass och det utan att ha gjort en enda handspring, SM eller invert!

Jag blev positivt överraskad av migsjälv för vi gjorde en spin som jag försökte göra för ett år sedan och misslyckades totalt, men igår så gick det som en dans! Det verkar som att jag har fått lite mer styrka med andra ord ^^

Jenyne var supermysig, hon gick runt och gav alla råd och komplimanger personligen. En mkt bra workshop med en legend.


Hon gav även sitt bästa råd, att köra freestyle till en låt varje gång man tränar och försöka att inte komma ner på golvet under hela låten. Även om man är slut och spenderar halva låten med att sitta så ska man göra ngt för att följa med i musiken. Det är ett råd som jag kommer att följa till punkt och pricka.


Jag filmade inget under själva wsen men har skrivit ner allt och kommer att filma under OP och visa vad jag lärt mig.


Idag börjar baletten, men jag ska till massören och bli knådad och knakad så jag kommer att skippa dagens lektion. Inte så bra att träna direkt efter att man blivit justerad. Hem och sova istället, helgen har varit hård...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se