VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2012

Post-PoleArt

Av vintervild - 26 augusti 2012 09:30

Gårdagen var lång, hektisk och helt härlig. Jag är fortfarande överväldigad av alla människor och intryck och önskar att jag kunde beskriva känslan av att ha varit del av en så stor händelse.


Mitt jobb var att se till att de tävlande som ville fick hår, smink och massage vid rätt tillfälle och var på rätt plats rätt tid. Jag gick mellan Göta Lejon och Extend oräkneliga gånger och fick tillfälle att prata med nästan alla som skulle stå på scen = star struck! Alla var jättetrevliga, vissa mer pratsamma än andra och min personliga favorit är Natasha Wang som var supertrevlig och glad hela tiden. Jag ångrar att jag inte anmälde mig till hennes workshop idag.


Jenyne Butterfly var väldigt tyst och blyg och otroligt liten, kortare än mig och väldigt petite. Jag ser fram emot hennes workshop i eftermiddag, jag hoppas att hon kommer ut ur sitt skal när hon undervisar. Hennes closing act var out of this world och jag hoppas att hon kan lära mig massor.


Nu ska jag vila, hoppas kunna sova lite middag innan min workshop och bara smälta alla intryck från gårdagen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Li

26 augusti 2012 21:10

Kul att se dig igår. Jag tänkte också på att Jenyne såg väldigt liten ut när jag såg henne på scenen. Jag hade också velat träffa dom på närmare håll!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se