VinterVild

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2012

Pre-PA

Av vintervild - 24 augusti 2012 09:15

Möte inför PoleArt igår, det kommer nog att bli bra. Så länge jag inte tappar bort ngn tävlande eller domare så är jag nöjd. Fick en fin tröja som det står CREW på att ha på mig åxo, kan gå runt o känna mig viktig ^^


Ska förbi Göta Lejon efter jobbet och kolla in lite saker, vart alla loger finns, utgångar, rökområden och liknande. Bäst att ha så mkt koll det bara går, tror det kan bli en hel del kaos imorrn med alla som ska till smink, hår, massage, loger, rökpauser osv osv.


Hittade förresten en annons i Svenska Dagbladet imorse! Kul att de syns i den "riktiga" världen med.


 


Först lite jobb, sen middag hos mamma ikväll. Jag hoppas på en relativit tidig kväll, kommer nog vara på teatern tidigt imorrn bitti.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se