VinterVild

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2012

Äntligen fredag!

Av vintervild - 17 augusti 2012 08:15

Fredag, äntligen! Blir dessutom kort dag, jobbar in lunchen och får sluta redan kl ett, yay! Hem och sova middag ^^


OP gick ok igår, samma gamla saker som alltid: fötter och knän. Måste verkligen jobba på att ha raka knän och fina fötter även när det blir svårt och tungt, just nu fallerar allt utanför min trygghetszon.

Tycker dock att min dans har blivit bättre, inte så vacker alla gånger men med mer känsla och inlevelse. Nu ska jag bara komma på mer saker att verkligen göra o inte bara stå o röra lite på armar o ben.


Ska även styra upp ett schema för olika OP-tillfällen, styrka vissa ggr, flexy andra och kombos tredje, typ. Fungerar som sagt bäst under kontrollerade former, ska styra upp ngt i helgen.


Nu lite jobb innan den efterlängtade middagsluren. Drömmer om min säng...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se