VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2012

Nästan halvvägs

Av vintervild - 15 augusti 2012 07:30

Dag tre efter semestern, jag blir tröttare och tröttare men lever än så länge. Får se hur jag känner mig på fredag, som tur är så har vi sommartid augusti ut så jag kan smita från jobbet redan kl ett då! Men det är en hel onsdag och torsdag fram till dess, mkt kan hända. Det finns fortfarande tid att somna vid tangentbordet.


Idag blir det OP, om jag ska få ihop en ansökan till SM så behövs lite träning. Jag kommer inte att göra en koreografi utan det kommer att bli impro för hela slanten men lite koll på kombos behövs i förhand. Älsklingen kommer dessutom att bli sen ikväll så det passar perfekt med lite träning.


Missen såg extra fjantig ut imorse, lilla magerkraken.


  "Jag är fjantig!"


Jag önskar att han kunde få lite mer hull, han är avmaskad och äter som en häst och jag har dessutom köpt högkaloritillskott på tub (som han avskyr) men han är lika mager som alltid. Om han bara kunde lära sig att fånga möss och få lite extra kalorier.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

15 augusti 2012 15:02

Oh vad kul! :D När är SM? :)

http://split.blo.gg

vintervild

15 augusti 2012 16:58

11:e november, sista ansökningsdag 28 augusti så det börjar närma sig :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se