VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2012

Kaffe, panik och tuppar

Av vintervild - 14 augusti 2012 07:45

Börjar morgonen med kaffe och panik, vilket resulterar i hjärtklappning och metallsmak i munnen. Läxa lärd för hundrade gången: tänk aldrig att du ska göra ngt senare, det är inte värt det.


Ska snart springa iväg på möte, ingen rast och ingen ro, men tänkte slänga upp de magra resultaten från i söndags. Jag gjorde inte mkt trick, mest styrka och det är inte så kul att se på.


Om ni undrar vad jag håller på med vi 1:00 så är det försök till spatchcock. Inte riktigt Felix-nivå än ;)


Stretch, rätt så nöjd även om jag behöver få en vigare bröstrygg och mer höfter i min backbend


Idag blir det te och kattgos med Emma innan jag ska få massage och förhoppningsvis lite ordning på allt knakande och all stelhet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se