VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2012

Tillbaka

Av vintervild - 13 augusti 2012 07:30

Åter på jobbet efter tre lata veckor, det känns riktigt bra faktiskt. Jag tycker om mitt jobb, har bra chef och arbetskamrater och jag kollade mailen igår och ingen katastrof hade inträffat så det kunde vara värre *peppar peppar* Nu ska jag försöka minnas vad det var jag höll på med innan ledigheten.


Har planerat in höstens träning nu, det blir klasser fyra dagar i veckan och 2-3 OP om jag får bestämma, och hinner.


Måndag: balett F4 (den enda klassen som passade i schemat) + ev OP

Tisdag: handstående + OP

Onsdag: voltakro

Torsdag: stretch 4 + ev OP

Fredag: vila

Lördag: stretch hemma

Söndag: OP


O så morgonstretch på det. Fördelen är att ingen av klasserna slutar senare än åtta så jag kommer att vara hemma i relativt bra tid.


Älsklingen kommer inte att få se mkt av mig i höst heller, men han är van som tur är. Världens snällaste älskling.


Får se hur lång tid det tar innan jag kraschar idag, det gick relativt lätt att gå upp imorse men nu börjar tröttheten komma smygande. Bara åtta timmar kvar...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se