VinterVild

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2012

Barcelona i korthet

Av vintervild - 2 augusti 2012 12:15

Det har redan hunnit bli torsdag och det har varit hektiska dagar fyllda med pole, yoga, strand och vila. Och det har varit helkul hela tiden.


Alla lärare är olika och vi har haft lite olika klasser. Nivån är inte så hög, inga handsprings eller deadlifts utan med fokus på inverts och olika trick därifrån, vilket är helt lagom för mig. Hade aldrig orkat med en vecka av handsprings, mina armar är nog trötta av det vi har gjort.


Med Justine är det mkt flexytrick, hennes benflexibilitet är inte av denna värld, så det har varit lite svårt att klara av tricken när man är trött och stel men jag försöker. Har lite att jobba på men ser fram emot att sätta down split som är hennes signaturtrick.

Vi hade privatlektion med henne igår och det var bra förutom att alla stänger var superhala så vi gick runt i rummet i jakt på en som fungerade. Vi fick testa en ny övergång som jag tror att jag hade klarat om jag inte halkat ända ner till marken från toppen av stången.

Klarade en Kamikaze-spin dock, yay!Shimmy är det mkt spinny med, och vi hade en booty shake-klass med henne. Inte alls min sak så det kommer inte att komma några videor på det men det andra är bra. Vi hade privat med henne idag o lärde oss massor om att köra på spinny, en superbra lektion!


Josh är bra med, men lite underlig o väldigt intensiv. Jag har en video från hans klass igår, kan lägga upp den sen om jag vågar, den är inte vacker :P


Till sist lite bilder från äventyret...


Visar trosorna för hela Barcelona 


 Dubbel med Emma


 Street pole


 Backbend på ett lejon 
ANNONS
 
Malin

Malin

5 augusti 2012 20:24

Verkar ha varit en härlig vecka! :D

http://split.blo.gg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se