VinterVild

Alla inlägg under juli 2012

Av vintervild - 8 juli 2012 18:00

Det regnar igen, surprise surprise, och missen ligger och drömmer om bättre väder så att han kan vara ute och jaga fåglar. Eller snarare blir jagad av dem om jag känner honom rätt...


 Sömnig fjantmisse


Det har varit en lat och effektiv dag idag, nya bokhyllan har fixats och den gamla plockats ner i beståndsdelar för att köras till tippen. Sedan så blev det lång middagslur och när älsklingen väckte mig var jag övertygad om att det var mitt i natten o jag förstod inte alls varför han fortfarande hade kläder på sig :P

Nu väntar vi på maten, hungriga...


Imorgon blir en lång dag med jobb, OP och balett. Jag hoppas att jag minns ngt, det var ett tag sedan.

Av vintervild - 8 juli 2012 10:45

Körde lite morgonstretch och jag är inte helt nöjd även om det går åt rätt håll. Fortfarande insida lår som spökar på höger ben, det känns inte ens i hamstring när jag stretchar, och även höftböjare på höger är ledsen. Bättre än sist, men fortfarande ledsen. Jag försöker låta bli att frustrerad och istället försöka hitta ett mer zen-likt tillstånd och låta allt ta sin tid, men det är svårt.


Höger spagat sitter iaf fortfarande, jag jobbar på att sitta i den en längre stund och slappna av. Försöka iaf, inte det enklaste alltid.


Ryggen var trött efter gårdagens dykning så bara lite axlar och bröstrygg.


Ingen OP idag, det ska städas och slängas saker och sånt hemma. Tråkiga saker, men nödvändiga. OP imorrn och start på min balettintensiv, det ska bli kul!

Av vintervild - 7 juli 2012 19:09

Nyduschad efter dagens dyk, slöare än en sengångare dessutom.


Dagen har varit bra, jag gjorde ett bra dyk på vraket Sappemeer, sen var jag alldeles för frusen o lät älsklingen hitta nya dykkamrater för dyk två medan jag satt på fördäck och njöt av solen. Det blev otroligt bra väder, inte alls regn som det skulle (som tur är) och jag har säkert bränt mig lite i ansiktet.


Jag lyckades dessutom färga allt jag rörde rosa efter dyket, mitt hår fäller fortfarande färg och båten blev rosa lite här och var. Bara förbättring tycker jag...


Nu njuter både jag o älsklingen av en varsin latte innan ett glas vin och god middag. Om vi inte somnar först förståss...

Av vintervild - 6 juli 2012 22:00

Småstretchade till Midsomer Murders o min högra höftböjare är som stål. Gah, frustration! Kom igen nu, jag hade ju spagat på vänster, varför gör du så här mot mig?

Av vintervild - 6 juli 2012 16:30

Hemma. Trött och slö och orkar inte så mkt alls. Skulle ha fixat naglarna idag men all energi var bortblåst så jag bokade om till nästa vecka ist. Ibland går det inte.


Imorrn ska jag och älsklingen iväg och dyka, jag kan inte säga att jag är det minsta pepp just nu, men jag hoppas på vackert väder så känns det bättre imorrn. Det är inte just dykningen jag är opepp på utan precis allt just nu, vill bara bädda ner mig och stanna där...

Älsklingen kommer med flaskor i taxi snart, nackdelen med att inte ha egen bil o det inte finns ngn att låna.


Fram till dess blir det gos med katterna, om jag får.

Av vintervild - 5 juli 2012 19:15

Var så trött när jag kom hem idag så jag gick och lade mig i 1,5 h och sov. Inte så gott, dock, mest ångestfyllt, men lite piggare var jag när jag vaknade. Nu sitter jag med en kaffe o tittar igenom filmskörden från de senaste dagarna, inte så mkt att komma med dock. Men intressant att se för mig, spana in alla små fel och böjda ben ^^


Har iaf en bild från igår, jag når huvudet med fötterna för första gången!


 I touch myself!


Måste jobba med mina höfter och framstida lår, det är ett som är säkert efter att ha sett bilden, men jag når! Nästa gång ska det bli ännu bättre!


Fredag imorrn, inte en sekund för tidigt. Jag är i stort behov av helg.

Av vintervild - 5 juli 2012 12:45

Har just läst ut "The Road" av Cormac McCarthy, en underbart vacker postapokalyptisk dystopi.


Precis som jag vill ha den.

Av vintervild - 5 juli 2012 11:00

Har en trött och less dag idag, vill helst bara hem och gömma mig i soffan med en stor kopp te och en  mysig katt, men det är några timmar kvar innan jag får bege mig hemåt.

Det börjar dra ihop sig inför semestern och nästa vecka är vi bara tre på kontoret och veckan efter bara två så det kommer att bli lugnt, hoppas jag. Fick ett "jag orkar inte"-mail igår, men som tur är så lyckades jag lämpa över det på projektledaren.


Hade ett bra OP-pass med Emma igår, vi körde rygg tillsammans, första ordentliga ryggpasset för mig sedan vilan. Det gick riktigt bra även om jag tappat en del styrka och måste jobba på mina lyft upp i chest stand.

Det var riktigt kul att köra med någon, jag hoppas verkligen att det blir av fler gånger.


Innan Emma kom så försökte jag mig på ett nytt trick, Marion Amber. Det gick inte så bra, det gick inte alls rättare sagt. När jag lyckas med det så ska jag göra en film med alla misslyckade försök med, bara för att visa att det kan ta tid att få till det man vill ;)


Idag ingen träning, hem och dö i soffan är min stora plan. En dag till helgen, två veckor till semestern... Gå fort, snälla...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards