VinterVild

Alla inlägg under juli 2012

Av vintervild - 14 juli 2012 09:45

Dubbellektion i balett var kul men riktigt jobbigt o varmt eftersom ventilationen inte riktigt fungerar som den ska. Men jag kämpade på och det känns att vissa saker har blivit enklare och kroppen börjar komma ihåg vad den ska göra. Det ger så otroligt mkt att gå varje dag, mkt mer än att bara gå en gång i veckan.


Hemma väntade älsklingen med vindruvor och en flaska gott vin så jag sov väldigt gott inatt kan jag säga...


Dagen bjuder på inga planer, känner mig slö och vill nog inte flytta mig från soffan i första taget men ska försöka få in lite stretch om jag hinner. Och orkar, känner mig riktigt lat idag.

Av vintervild - 13 juli 2012 09:30

Så här ska Brass Bridge se ut när man gör det rätt:


 Success!


Lite jobb hemifrån o sen dubbelpass balett ikväll. Låter som en perfekt fredag...

Av vintervild - 12 juli 2012 19:15

Så här ska man inte göra!


Jag var iaf inte så högt upp


Av vintervild - 12 juli 2012 18:36

Det blir ingen balett idag, jag är så trött att jag har ont i hela kroppen och håller på att börja gråta för minsta lilla.


Det får bli en dubbel imorrn istället.

Av vintervild - 12 juli 2012 08:30

Torsdag. Det blev sovmorgon imorse, ställde klockan på sex o sen på halv sju. Lite piggare idag, men ser fram emot den riktigt långa sovmorgonen jag kan ta imorgon.


Körde OP igår och tänkte att jag skulle pigga upp mig med en latte innan. Inte så smart, jag blev helt darrig och lealös o det kändes mkt underligt. För mkt koffein och för lite mat är min teori.

Själva passet gick både bra o dåligt; jag lyckades göra inverts o air inverts med nästan helt raka ben, jag drog mig upp från sittande på golvet till toppen av stången med bara armarna (med sittpauser mellan) och handspring börjar komma på min dåliga sida med. Inte riktigt där men det är på gång.


Det dåliga var att jag tappade greppet och stöp i backen inte mindre än tre gånger. En gång när jag gick från cradle till yogini och två gånger när jag testade brass bridge. Sista gången så landade jag rakt på bröstet och slog i vänster armbåge och då insåg jag att det var dags att kasta in handduken innan jag hamnade på akuten igen.


Lite stretch på det, Nelle var i stretchrummet och coachade Zenia o Karolina för ett projekt samtidigt och jag har aldrig känt mig ovigare :P Jämfört med dem så är jag en valross...


Ingen OP idag, ska fixa naglar så det är polepaus till på söndag men det är två dagar balett kvar den här veckan. Mina vader hatar mig just nu...

Av vintervild - 11 juli 2012 08:30

Något mindre trött idag, sov bättre men skulle fortfarande behöva sova några timmar till. Somna vid elva o gå upp kl fem är inte optimalt, speciellt inte flera dagar i rad.


Baletten var lika kul igår, och jobbig. Muskelminnet börjar komma igång igen och det gick bättre vid stången än i måndags men på diagonalen så fortsätter vi att göra helt nya saker så där liknar jag mest Bambi på hal is. Vi har inte gjort så mkt snurrar under terminerna så jag är riktigt usel på att spota och blir superyr och hamnar på helt fel ställen ibland. Jag är inte den enda som tur är, vi är några som är som Bambi o så är det några som har riktig koll o glider fram som man ska göra utan att krocka med väggen eller hamna i knät på pianokillen.


Idag har träningsvärken kommit med, vader och insida lår känns av och lite i ryggen. Jag hoppas att det är tecken på att jag gör rätt.


Idag blir det OP innan baletten, behöver min polefix för att överleva veckan. Längtar till fredag, jobba hemifrån betyder sovmorgon!

Av vintervild - 10 juli 2012 08:00

Idag är jag trött, kom i säng sent och sov riktigt dåligt. Dessutom kom en kelsjuk katt och ville gosa kvart över fyra och bestämde sig för att min mage var det bästa stället att ligga och kurra på; väldigt mysigt men inte optimalt för sömnen.

Det kommer att bli en lång dag idag...


Balettintensiven började igår och den lever verkligen upp till sitt namn. En ny lärare med lite mer tempo och go än Lottie och en hel massa nya saker att hänga på. Det var bara att hålla tungan rätt i munnen och göra mitt bästa. Riktigt kul var det iaf och vi fick avsluta med att göra grand jeté på diagonalen i full fart. Inte mkt tekniskt rätt men en kul avslutning.

Gårdagen var mest för att Katja, läraren, skulle få se vad vi alla kunde så idag blir det mer organiserat och fokus på teknik. Jag ser fram emot det, hoppas att jag inte somnar vid skrivbordet innan dess bara...


Körde OP innan baletten med, ett väldigt oorganiserat pass men jag fick lite gjort. Funderar på en snygg utgång från The Janeiro men har inte kommit fram till ngt och jobbar hårt på min air SM från Superman som verkligen inte vill. Kanske nästa gång...


Dags för lite jobb medan jag fortfarande är vaken, någorlunda iaf...

Av vintervild - 9 juli 2012 09:00

Måndag och två veckor till semestern. Jag har saker att göra på jobbet, men blir ändå extra slö när det är tomt på folk och fint väder ute. Vill åxo vara ledig! Men snart, snart.. Blir till att jobba hemifrån på fredag med, enklast eftersom vi har kort dag o jag har baletten på kvällen.


Om tre veckor är jag i Barcelona, det känns rätt overkligt att det är dags nu, jag som har väntat så länge. Jag tror att det kommer att bli en underbar vecka med pole, yoga och tre andra NPS:are, o förhoppningsvis massor med sol!


  Studion!

 

Om bara insida lår och höftböjare kunde bli på bättre humör till dess så skulle allt vara perfekt.


Lite jobb, sedan OP o sedan balett för första gången på evigheter. Det ska bli kul att få sätta igång balettmusklerna igen!


Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards