VinterVild

Alla inlägg under juli 2012

Av vintervild - 19 juli 2012 09:00

Har anmält mig till workshop med Jenyne Butterfly efter PoleArt, ser verkligen fram emot det då hon är en stor förebild och pionjär inom sporten. Hon är dessutom domare under tävlingen och ska ha ett framträdande så det kommer att bli helt perfekt!



Workshoparna finns att anmäla sig till här, men skynda skynda, de går åt snabbt!





Av vintervild - 18 juli 2012 14:15

Lite klipp från söndagens OP, inte direkt något banbrytande och mina fötter gör verkligen inte som de borde! Inte mina knän heller... Jobbar på ett trick vi lärde oss på Nivå 5, det ska vara en fin platt spagat, lovar...




Snart dags att bege mig mot studion igen, börjar bli trött på pratandet från älsklingens dator...

Av vintervild - 18 juli 2012 10:30

Första semesterdagen, wii! Blev dock väckt av att mobilen ringde, de som vi har anlitat för hemstädning har misslyckats med att komma som de ska tre gånger av tre möjliga så jag skrev ett giftigt mail igår och då ringde de o väckte mig. Orkade inte svara då, de får ringa igen, även om förtroendet är helt förbrukat.


Älsklingen har utbildning via nätet så han sitter i soffan o lyssnar på en Österrikare som pratar engelska, själv så har jag retirerat till syrummet för lite stretch.


Baletten igår gick superbra, jag lyckades stå på relevée med ena benet i retirée utan att hålla i mig för första gången och det kändes som att jag skulle kunnat stått hur länge som helst! Dock bara en gång, men även om det var vingligt så gick det bättre de resterande gångerna.

Vi fick även lära oss pas de chat, eller pas d´elefant som är ett mer passande namn när jag gör det.

Även piruetterna börjar bli bättre o bättre o jag kan snurra ett helt varv nu även om det inte är så kontrollerat som det borde vara. Jag har verkligen utvecklats massor under den här kursen o det är så otroligt kul! Min rumpa håller inte riktigt med, den har fått jobba hårt ^^


Idag blir det OP innan baletten, älsklingen ska utbildas många timmar till o så väldigt kul är det inte att lyssna på. O snart är det Barcelona, workshops är bokade och den nya bikinin jag beställde kom idag, just nu leker livet!

Av vintervild - 17 juli 2012 14:14

Chefen var inne en snabbis o eftersom det är så lite att göra så tar jag semester från imorrn ist för på fredag. Yay, semester! O så slipper jag oroa mig för att vara för trött efter bion ikväll.

Gör det sista o lyssnar på åskan o haglet, en riktig svensk sommar...

Av vintervild - 17 juli 2012 08:30

Det blev ingen balett för mig igår, när jag kom till Skanstull o skuttade på tåget så hade det hänt en olycka vid Gullmars och all tågtrafik på gröna linjen stod still. Jag funderade ett slag men insåg att jag inte skulle hinna krångla mig till Balettakademien i tid och begav mig hemåt istället. Det får en bli en dubbel idag ist helt enkelt.


Nedräkningen mot semestern fortsätter, två morgnar kvar att gå upp innan jag får sova med gott samvete. Mindre än två veckor tills jag åker till Barcelona, känns helt sjukt att det snart är dags. Jag har beställt nya sport-bh:ar, hoppas att de hinner komma, och jag har spanat in vart närmsta Starbucks finns ^^ Det finns en risk att jag kommer att leva på Starbuckskaffe där nere, måste ju passa på.

I övrigt tror jag att jag har koll på allt jag ska ha med mig, annars så är det ju en stor stad så det går alltid att hitta det som glömts så länge det inte är medicinen, men den kommer jag inte att glömma *peppar peppar*


Ikväll ska jag och älsklingen på bio för första gången på evigheters evigheter. Prometheus blir det, kändes som en biofilm och är en de få filmer älsklingen vill se.

Av vintervild - 16 juli 2012 17:15

Så jag gjorde lite bryggor...


  Så ser köket ut på kontoret



Av vintervild - 16 juli 2012 15:00

Sitter och känner mig inte helt frisk, inte bra! Hade lite halsont i morse när jag vaknade men det gick över som tur var men nu sitter jag och snurvlar och fryser. Vill inte bli sjuk, har inte tid eller lust, har ju en hel vecka med balett kvar!


Men jag är iaf hellre sjuk nu än i Barcelona om två veckor, då bara måste jag vara frisk och kry!

Av vintervild - 16 juli 2012 08:30

I lördags blev det inte mkt gjort för älsklingen introducerade mig till Diablo III och vips försvann hela dagen. Tiden går fort när man slår ihjäl elakingar.

Älsklingen spelar en hel del och jag hakar på vissa spel, innan och i början av min sjukskrivning så spelade vi varje dag för det var den enda tiden jag inte hade extrem ångest, verklighetsflykt deluxe, men nu var det ett tag sen.

Diablo III var iaf kul, kom till level 14 i lördags och är på jakt på The secret pony level där man får döda onda My Little Ponies och Care Bears. Can't wait, moahaha.


Det blev sent i lördags så gårdagen började riktigt lat med sovmorgon och lur på soffan tills älsklingen gick upp. Frukost till den nya serien vi börjat titta på "Boardwalk empire". Inte den typ av serie vi brukar titta på men den är överraskande bra och full av superba skådisar så den rekommenderar jag.


Masade mig iväg till studion för OP och ryggstretch med Emma och är nöjd med båda. Avslutade min OP med en perfekt Russian split men såklart i helt fel vinkel mot kameran :P

Mer utförligt inlägg om OP kommer när jag gått igenom filmerna på kameran, men jag ramlade iaf inte ner den här gången.


Sista veckan innan semestern och vi är två st på hela kontoret. Just nu är jag ensam, rätt så skönt faktiskt. Dags att få lite gjort...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards