VinterVild

Direktlänk till inlägg 22 juli 2012

En dag igår

Av vintervild - 22 juli 2012 11:45

Hade en lång, rolig och underbar dag i Gävle med Elina igår. Vi dansade balett, körde pole och stretchade, och avslutade med att gå på varandras ömmande muskler. Plågsamt men nödvändigt, min rumpa känns nästan på gott humör igen!


Vi började med 1,5 h timmes balett, Elina har som jag börjat på balett på gamla dar och vi körde lite stångövningar (utan stång, dock) och sedan visade jag lite steg över diagonalen. Lärde henne pas de chat och glissade och filmade mig själv eftersom det inte är ofta jag har tillgång till en stor, fin sal med massa speglar.


Balettflicka


Vi tog lunchpaus och körde igång med pole efter det och trots superhala stänger och en elak axel så blev en del gjort. Ska fixa ihop en film när jag kan, men kan avslöja att min Allegra blir bättre och bättre, även om jag fortfarande inte får tag i foten själv. Men det är nära!


Idag lyser solen och jag vill helst sova massor med timmar till...

 
ANNONS
 
Emelie

Emelie

22 juli 2012 21:10

Det ser riktigt bra ut! Tack vare dig tog jag tag i baletten hemma och gjorde ett par videos :) Tack för att du inspirerar och får en att hitta tiden för balett!

http://emeliewase.se

 
Vickan

Vickan

23 juli 2012 00:38

Åh så fint! Jag älskar Pique turns, om jag skrev rätt nu. Älskar sånt då dom gör det i pointeskor. så vackert, men dina var supervackra med, så flytande och fint.. :)

http://www.primapolerina.net

 
Malin

Malin

23 juli 2012 14:30

Snyggt! Du är jätteduktig! :) Har testat göra en piruette och höll på att faceplanta på kuppen! ;)

http://split.blo.gg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se