VinterVild

Direktlänk till inlägg 12 juli 2012

Falling down

Av vintervild - 12 juli 2012 08:30

Torsdag. Det blev sovmorgon imorse, ställde klockan på sex o sen på halv sju. Lite piggare idag, men ser fram emot den riktigt långa sovmorgonen jag kan ta imorgon.


Körde OP igår och tänkte att jag skulle pigga upp mig med en latte innan. Inte så smart, jag blev helt darrig och lealös o det kändes mkt underligt. För mkt koffein och för lite mat är min teori.

Själva passet gick både bra o dåligt; jag lyckades göra inverts o air inverts med nästan helt raka ben, jag drog mig upp från sittande på golvet till toppen av stången med bara armarna (med sittpauser mellan) och handspring börjar komma på min dåliga sida med. Inte riktigt där men det är på gång.


Det dåliga var att jag tappade greppet och stöp i backen inte mindre än tre gånger. En gång när jag gick från cradle till yogini och två gånger när jag testade brass bridge. Sista gången så landade jag rakt på bröstet och slog i vänster armbåge och då insåg jag att det var dags att kasta in handduken innan jag hamnade på akuten igen.


Lite stretch på det, Nelle var i stretchrummet och coachade Zenia o Karolina för ett projekt samtidigt och jag har aldrig känt mig ovigare :P Jämfört med dem så är jag en valross...


Ingen OP idag, ska fixa naglar så det är polepaus till på söndag men det är två dagar balett kvar den här veckan. Mina vader hatar mig just nu...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se