VinterVild

Direktlänk till inlägg 11 juli 2012

Balett dag två

Av vintervild - 11 juli 2012 08:30

Något mindre trött idag, sov bättre men skulle fortfarande behöva sova några timmar till. Somna vid elva o gå upp kl fem är inte optimalt, speciellt inte flera dagar i rad.


Baletten var lika kul igår, och jobbig. Muskelminnet börjar komma igång igen och det gick bättre vid stången än i måndags men på diagonalen så fortsätter vi att göra helt nya saker så där liknar jag mest Bambi på hal is. Vi har inte gjort så mkt snurrar under terminerna så jag är riktigt usel på att spota och blir superyr och hamnar på helt fel ställen ibland. Jag är inte den enda som tur är, vi är några som är som Bambi o så är det några som har riktig koll o glider fram som man ska göra utan att krocka med väggen eller hamna i knät på pianokillen.


Idag har träningsvärken kommit med, vader och insida lår känns av och lite i ryggen. Jag hoppas att det är tecken på att jag gör rätt.


Idag blir det OP innan baletten, behöver min polefix för att överleva veckan. Längtar till fredag, jobba hemifrån betyder sovmorgon!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se