VinterVild

Direktlänk till inlägg 2 juli 2012

Hungrig...

Av vintervild - 2 juli 2012 10:45

Jag gjorde ngt rätt igår, jag har träningsvärk i rumpan o känner mig härligt mör i resten av kroppen. Som man ska dagen efter träning. Längtar redan till morgondagen...


Längtar även till lunch, är hungrig. Har varit duktig och hållt mig till matschemat så inget okynnesätande av bröd eller frukt bara för att. Min mage är van vid att få mat när den vill så den gnäller men den får hålla sig ett tag till. Ingen risk att jag svälter ihjäl direkt.


Hemma är kaos, igen. Post-IKEA-kaos. Kartonger överallt o de gamla bokhyllorna som måste fraktas bort, men det blir så mkt bättre med de nya möblerna. Det tog sex år men nu kanske vi börjar få lite ordning på hemmet.

Katterna har skoj med, kartongerna kan man leka i och bokhyllorna är självklart till för katterna att hoppa upp och ner ifrån, eller hur? Busmissar...


Inga planer mer än jobb idag, påbörja nedräkningen till semestern. Bara tre veckor kvar...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se