VinterVild

Alla inlägg under juni 2012

Av vintervild - 7 juni 2012 15:15

Jag har haft mkt ångest på sistonde, kan inte riktigt minnas när det började men det har varit några veckor nu. Varje dag och oftast rätt hög nivå. Jag vet inte varför, inget har ändrats i min arbetsbörda eller mitt privatliv mer än att jag inte har tränat så mkt som jag brukar den senaste veckan och det började innan dess. Har en ångestperiod helt enkelt och det är väldigt jobbigt.


Det är inte riktigt tigerångest utan mer fysiskt, jag känner det i hela kroppen. Jag är spänd, får konstig smak i munnen och läppar och tunga börjar domna bort.

Panik och elefanter i magen.

Är gråtfärdig hela tiden utan minsta anledning och det gör mig mest irriterad om jag ska vara ärlig. Särskilt som jag inte gråter längre sedan jag började med anti-depp (förutom till sorgliga filmer eller böcker) så att vara gråtfärdig och veta att jag inte kommer börja såvida jag inte hittar en sorglig bok är irriterande.


Jag gör mitt bästa för att leva mitt liv som vanligt fast jag oftast helst vill gömma mig under skrivbordet, eller hellre åka hem och gömma mig under sängen.


Det tar så mkt energi och jag är trött. Vill vara normal, går det att ordna?

Av vintervild - 7 juni 2012 07:30

Det blev ingen träning igår, efter att ha varit och shoppat med älsklingen (intressanta saker som kattsand o kablar) så fick jag huvudvärk deluxe och var tvungen att sova en stund. Så det blev helvila den här veckan, bara lite rehabövningar hemma igår kväll och imorse.

Fördelen är att jag inte känner av insida höger lår alls och att smärtan i vänster axel börjar att försvinna, nackdelen är att jag håller på att klättra på väggarna. Tur att jag har lite övningar som jag får göra så att jag inte blir helt galen.


Eftersom det inte blev ngn träning så tittade älsklingen och jag på Alien och åt jordgubbar i soffan istället. En helkväll med gos, det var faktiskt alldeles för länge sedan. Nu ska vi spendera hela helgen ihop, får se hur snabbt vi går varandra på nerverna. Jag ser fram emot att få sova på hotell, sover alltid extra gott när jag inte sover hemma.


Först jobb, sedan middag hos K innan hem och packa inför helgen.

Av vintervild - 6 juni 2012 12:00


  Pretty in pink


Sommarnaglar, kanske matchar vädret snart.

Av vintervild - 6 juni 2012 10:30

Blev väckt klockan fem imorse av en ylande katt som ville ha vatten ur vattenkranen. Inte riktigt vad jag ville en ledig onsdag men det var bara att lyda... Det är ingen tvekan om vem som bestämmer i det här hushållet.

Sen kunde jag inte somna om i sängen så jag lade mig på soffan och slumrade några timmar till innan kattkräket tyckte det var dags att fylla på matskålen med. Det är tur att hon är så bedårande.


Jag lyckades fylla eftermiddagen igår med shopping och promenader. Satt och väntade på en buss i en evighet medan det haglade så att bilar började larma, jag är mkt glad över att jag satt i en busskur.

Hittade de sötaste skorna någonsin till K:s bebis, rosa Converse!


  Sötaste!


Bebisen är en tjej men det är inte därför det blev rosa skor, hade det varit en kille hade det fortfarande blivit rosa. Det fanns bara blått o rosa att välja mellan o jag gillar inte blått. En feminists försvarstal.


Hittade en klänning jag suktat efter åxo och drack alldeles för mkt kaffe innan den otroligt goda middagen med tjejerna. Kan vänja mig vid att äta god mat på restaurang men tror att mitt midjemått skulle explodera då ^^


Inga planer för dagen, älsklingen sover fortfarande och det är träning ikväll! Inget nationaldagsfirande inplanerat, jag får vifta med en liten flagga i mina tankar.

Av vintervild - 5 juni 2012 12:19

Halvdag på jobbet idag, tog sovmorgon och stretchade fötter och rehabtränade axlar innan jag gick till bussen. Jag kan inte sluta träna helt och fötter kan man alltid förbättra... Älsklingen håller koll på mig och gnäller om jag gör för mkt så den mesta av tiden hemma spenderas i soffan framför TV:n, utan att ramla ner i random stretchposition som jag brukar.

Ett liv utan träning är helt enkelt väldigt tråkigt...


Fikade igår med H och F, det är skönt att ha sådana vänner. Även om vi träffas alldeles för sällan så känns det inte alls så när vi ses utan vi kan prata om allt och inget och inget känns konstigt.

Vi kom fram till att vi är en mkt skadad generation, vi äter alla piller av ngt slag (även om vi alla hade olika) så jag undrar vad som hände egentligen. Borde vi inte vara lyckliga per automatik?

På torsdag ska vi träffas igen och med K och bebisen åxo, hela gänget samlat som tidigare. + bebis.


Ikväll ska jag äta middag med Barcelonagänget, Emma, Clara och Camilla, igen. Ser så fram emot resan i juli och jag hoppas verkligen att min kropp är överrens med mig till dess, vill kunna få ut det mesta av tiden där nere med pole, yoga, stretch och allt annat. Årets retreat är fullbokad men det finns info på Ecole de Poles hemsida för den som är intresserad inför nästa år.

De andra ska köra OP innan men jag får ramla runt på stan eller ngt när jag tröttnar på att jobba. Vilket nog är ganska snart när alla andra börjar gå hem.

Av vintervild - 4 juni 2012 12:05

  Mitt liv i ett nötskal

Av vintervild - 4 juni 2012 10:30

Måndag utan att vara i studion, det var länge sedan... En del av mig är livrädd för att tappa styrka och vighet under min vila men det är så att om man tappar allt på så kort tid så hade man det inte på riktigt. Jag tror att det kommer att bli enklare när abstinensen går över mer, just nu kryper det nästan i kroppen.


Ska få nya sommarnaglar, även om vädret inte är så somrigt, idag och sedan fika med vänner i stora staden. Måste hålla mig sysselsatt, dessutom är det mer än lite kaos hemma fortfarande. Jag gillar inte sådant kaos, andras kaos. Jag vill bara ha mitt eget.

Av vintervild - 3 juni 2012 20:50

Strax dags att sova, jag hoppas på bättre nattsömn än de senaste dagarna. Det blev ingen balett idag, jag har tittat på film, lagat mat, diskat och tvättat istället. Allt på en gång.

Och tagit kort på finaste katten:


   

Kort vecka nästa vecka, ledig på onsdag och på fredag åker jag och älsklingen till Helsingborg över helgen för att fira hans minsta kusin som tar studenten. Så slipper jag tänka på att jag inte får träna...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards