VinterVild

Alla inlägg under juni 2012

Av vintervild - 15 juni 2012 08:45

Kakorna blev en succé, väldigt goda och gick snabbt åt. Jag kanske inte är så usel på att baka som jag tror ^^

Kladdkakan hittade jag här och cheesecaken här. Jag rekommenderar att dubbla cheesecakereceptet då den blev lite liten, men mkt mumsig!


Idag fyller världens bästa älskling år och jag kommer inte att vara hemma på hela dagen. Han fick en stor puss innan jag gick till jobbet men jag är inte säker på att han minns det när han vaknar, han sov väldigt gott... Nu är vi jämnåriga igen efter att jag varit äldre i fem hela dagar.


Efter lunch är det testriggning på för Pole Art på Göta Lejon som jag ska vara med på. Älskar att vara backstage på teatrar, det är så stressigt och fridfullt på samma gång.

Exakt vad jag ska göra där vet jag inte än, men tror inte att det är ngn brist på arbetsuppgifter. Är utrustad med kamera och anteckningsblock!


Sedan blir det knytis och sleep-over med Barcelonagänget, full dag helt enkelt. Ska hinna med lite jobb åxo hade jag tänkt...

ANNONS
Av vintervild - 14 juni 2012 10:45

Inte så farligt med träningsvärk idag, men magen känns av ordentligt! Skönt att känna att kroppen har fått jobba, jag vill ha mer, mer, MER! Måste verkligen tygla mig själv när jag sätter igång igen så att jag inte går in för hårt och skadar mig på en gång.


Älsklingen var på mysko party igår, Silent Disco. Istället för att ha högtalare så hade alla hörlurar och stuffade runt, han lade upp en video på FB och det ser verkligen udda ut. Vet inte vad han tyckte om det, jag var knappt kommunicerbar när han kom hem, får fråga ikväll. Grannarna måste vara glada iaf, slipper hög musik o får ngt skoj att kolla på ;)


Imorrn ska Barcelonagänget ha sleep-over hos Emma med poleparty. Knytis, mitt uppdrag är att fixa huvudrätt så jag ska ge mig på att göra paj i eftermiddag. Vad för sorts vet jag inte än, får se vad mataffärerna i nejden erbjuder i veganväg.


Till eftermiddagsfikat är det dags att testa gårdagens bakkonst, jag är mkt nyfiken på om de är ätbara eller inte. Återkommer med besked o recept om de gick ner.

ANNONS
Av vintervild - 13 juni 2012 22:30

Första polepasset på två veckor, kan inte säga att det gick super precis. Kände mig lika stark som en två-veckors kattunge (men inte lika bedårande) och kroppen undrade vad jag höll på med för dumheter. Den ville hem till soffan! Men kul var det, så kul, och jag kämpade på tappert. Inga bilder eller filmer, dock, så bra gick det inte, men jag klarade ett nytt trick som jag inte har den minsta aning om vad det heter. En spagat från tg handspring, mkt snygg.

Nu blir det en vecka till nästa gång, kommer att missa Nivå 4 på onsdag för jag ska på party med mitt projekt men på torsdagen blir det OP så det står härliga till!

Jag har dessutom bestämt att stå tillbaka lite när det gäller nya trick och utmaningar, jag kan mkt men slarvar så otroligt att det är pinsamt så jag kommer att fokusera på teknik och utförande ett tag framöver. Inte så mkt Iron X med andra ord men desto mer full inverts och shoulder mount.


Jag har varit i full gång här hemma med, har bakat två kakor till jobbet imorrn. Det är tradition att ta med tårta när man fyller år o de flesta kör med köpetårta, men eftersom det är ont om vegantårtor så har jag bakat själv. Nya recept båda två så jag hoppas att de är ätbara. Nu ska de bara få svalna i några minuter så ska jag hoppa i säng sedan. Hoppas att jag kan sova bättre än de senaste nätterna...   Kladdkaka!

Av vintervild - 12 juni 2012 18:30

Har suttit i möte hela dagen, hann bara in till kontoret och vända imorse. Kom direkt hem efter, till de små liven. Älsklingen borde vara på väg hem åxo, jag vill bara gå o lägga mig o sova...


Sov dåligt inatt, kunde inte alls somna trots att jag var så trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna. Tog en Imovane som inte gjorde ngt alls så efter en timme så tog jag en till. Inte Imovane utan Zopiklan som är samma verksamma ämne men annan tillverkare. O fy vad den smakade! Undrar om det är uttänkt så att man inte tar den för ofta, hade den äckliga smaken i munnen fortfarande när jag vaknade imorse. Yack.

Sov nästan till klockan ringde iaf och har kännt mig lite smått drogad hela dagen. Jag tycker inte om att behöva ta två tabletter för att sova men med den hjärtklappningen jag hade vid sängdags så hade jag lätt varit vaken hela natten utan...


Jag borde träna lite balett eller göra ngt av de få saker jag kan göra, men just idag är jag alldeles för trött för att ens tänka. Blir trött på röran hemma med, vi har saker som måste flyttas på men ingenstans att ställa dem. Som älsklingens gigantiska högtalare. Vi behöver ett större hem, eller färre saker.


Älsklingens faster hade en söt katt vid namn Molly och dessutom en annan kisse som gömde sig i ett hörn och som jag gärna hade stulit med hem om jag hade fått. Garanterat hårfri.


   Mjau


För trött för att röra mig ur soffan, ska drömma om träningen imorrn. Första gången på två veckor, det var evigheter sedan jag vilade så länge...

Av vintervild - 11 juni 2012 20:45

Har införskaffat en ny dator, en Mac Book Pro! På rekommendation av älsklingen, Mac-hataren. Sitter och försöker lära mig hur den fungerar, än så länge är vi inte helt överrens om jag ska vara ärlig. Mkt nytt att lära mig och saker att ställa in och än så länge har älsklingen inte stoppat in alla mina saker i den så det är tur att jag inte kan filma eller fota massa träning. Har inga program att redigera i.


Men jag tror jag vänjer mig rätt snabbt, min första dator var en Mac för hundra år sedan, vi lyckades tom ha Internet i den innan den gav upp.


Älsklingen sover, han trodde att han var 20 år igen och festade hela natten mot söndagen (han var inte 20 år igen, far from it ;)) och jag ska ta mig en dusch innan det är dags att sova. Har möten hela dagen imorrn med ett tre timmars glapp eftersom ngn inte kunde planera...


Katterna verkar glada över att vi är hemma igen, men jag är lite orolig för missen. Han är mager som en sticka, busen... Jag ska avmaska o hoppas att det ordnar det hela annars blir det till att åka till fru veterinär.

Av vintervild - 11 juni 2012 12:30

Sitter och tittar på alla ansökningsvideor som lagts upp på Pole Art:s Youtube-kanal och dör lite. Av beundran och abstinens, blir taggad att träna, dansa, allt!


Min favorit från förra årets Pole Art är Steven Retchless, ren magi.Längtar till årets upplaga och längtar efter att få dansa!

Av vintervild - 11 juni 2012 09:30

Tillbaka från Helsingborg, lite senare än planerat igår för planet var en timme försenat så det blev lite lite sömn inatt. Men det är jag van vid.


Det har varit en trevlig helg och en trevlig födelsedag, jag blev ju ett helt år äldre igår. 32 år ung kan jag kalla mig nu och det känns riktigt bra, alla gråa hår till trots.


Utförligare utlägg om helgen kommer senare, nu måste jag vara produktiv och jobba lite, men söta kissekatter från helgen kan jag bjuda på.


  Lisa   Molly   Lisa


Av vintervild - 8 juni 2012 21:19

Är i Helsingborg nu o har firar älsklingens kusin som tagit studenten. Det har öst ner hela dagen men nu när det är dags för trötta flickor att sova har solen äntligen kommit fram. Såklart. Dagen har varit bra, vi flög ner i morse utan problem och bor på Grand Hotel, i De Lux- svit dessutom. Jag har ätit massor, massor med mat och gosat med familjens katt innan jag blev trött o asocial o tog en taxi till hotellet. Älsklingen är kvar o dricker whiskey o kommer nog inatt ngn gång. Ångesten är bättre, kanske all rose jag druckit men jag tackar o tar emot o hoppas på en bra morgondag. Nu dags att sova.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se