VinterVild

Alla inlägg under juni 2012

Av vintervild - 21 juni 2012 10:15

Det blev sovmorgon imorse, kom inte hem från utevistelsen förrens vid ett och har halvdag idag så ramlade in vid nio.

Det var trevligt igår, men lite långt. Åkte båt ut till Ekerö, åt middag och sedan båten hem igen. På hemvägen var jag så trött att jag låg på en divan och småslumrade hela vägen, asocialt, jag vet, men orkade inte med ngt annat.


  Båten o några av projektörerna


Det där med att mingla är inte riktigt min grej, men jag tyckte att jag var väldigt duktig som lyckades hålla igång samtal vid middagsbordet och prata med olika människor på vägen ut. Fick veta att en av herrarna på projektet hade jobbat på strippklubb o han var mkt intresserad av att jag körde pole så vi pratade lite om dansen och så. Det var intressant.


Idag är det OP o jag känner mig som ett barn på julafton. Fortfarande lite ont i axeln tyvärr så ingen handspring men en massa annat. Fokus på teknik och flow och sedan stretch efteråt. Jag hoppas att någon av Barcelonatjejerna kan göra mig sällskap, Clara hade tyvärr ont i sin arm igen så hon får vara med nästa gång.


Kameran är med om jag lyckas göra ngt värt att fånga på film, jag känner mig som en heffaklump efter all mat igår så jag har inga förväntningar. Ska bara ha kul o vara lycklig...

ANNONS
Av vintervild - 20 juni 2012 13:00

 ANNONS
Av vintervild - 20 juni 2012 11:30

Imorrn ska jag träna, nedräkning! Har fortfarande lite ont i axeln, dock, så det blir till att ta det lugnt. Ser mest fram emot att stretcha faktiskt, och jag måste hålla lite band på mig. Inte rakt ner i spagat på en gång utan låta det ta lite tid. Tålamod är inte min starka sida...

Jag har "bulkat" massor under de här tre veckorna, med jordnötssmör o annat gott. Det är tur att jag inte väger mig, tror vågen inte hade varit min vän då...


Idag är det sommaraktivietet med projektet, det kan bli intressant. Jag hoppas de har koll på min mat iaf, det är meddelat att jag äter veganskt så jag hoppas att de lyssnade på det örat.


Jag hoppas på mer intressant inlägg imorrn efter träningen, kanske lite film o bild om jag lyckas prestera ngt värt att visa upp :)

Av vintervild - 19 juni 2012 07:45

Bättre dag idag, men regnig. Börjar tro att sommaren aldrig kommer, tur att jag ska till Barcelona en vecka iaf.


Inte mkt intressant som har hänt i mitt liv, ingen träning o ingen stretch. Hamnade i en het vargdebatt på FB igår (jag är pro-varg), det var intressant men också skrämmande att se hur mga varghatare det finns där ute. Vissa av argumenten var rätt komiska med, men jag lyckades skjuta dem i sank.

Bakgrunden var såklart den tragiska händelsen på Kolmården, men det är skillnad på varg i hägn och varg i det fria.


Det mest intressanta som hänt på hela dagen igår.


Längtar tills på torsdag, behöver göra av med min eneri och fylla tiden med träning igen!

Av vintervild - 18 juni 2012 10:00

Ångestdag idag, ångest ångest. Skjut mig snälla?

Av vintervild - 17 juni 2012 18:00

Det är tur att jag får sätta igång o träna snart, med min kosthållning den senaste tiden så kommer jag att rulla fram snart. Sitter o stoppar i mig Pez i soffan efter en god middag hos mor o far o har älsklingens Turkisk Peber farlig nära...


På torsdag sätter jag igång igen o jag kommer att ta det lugnt men ändå inte för lugnt. Ofta men inte så tungt är min tanke, låta handspring och Iron X vila och få in tekniken och styrkan på inverts och shouldermounts. Min Scorpio är gräslig och måste ordnas och övergångar ska nötas och kunna göras i sömnen.

Jag hoppas att mina muskler har fått vila tillräckligt så att jag kan börja stretcha ordentligt och utvecklas på den fronten igen, jag är peppad på både rygg och ben!


Men det är på torsdag som det börjar igen, min axel börjar återhämta sig efter fredagens utsvävningar och jag ska fundera på ett träningsschema. Jag fungerar så mkt bättre med anvisningar.

Av vintervild - 17 juni 2012 10:15

Har haft en fullsatt helg hittills, kom inte hem förrens sent igår kväll.


Började med testriggning på Göta Lejon inför Pole Art. Kan kännas tidigt, men teatern kommer inte att användas under sommaren så stängerna kan sitta tills det är dags för show.

Gjorde inte så mkt, tog bilder, gick runt och tittade, kände av atmosfären. Jag har inte fått ngn uppgift för själva showdagen så jag vet inte om jag behövs på Dagen D än, men hur det än blir så vet jag att det kommer att bli en underbar dag.


Eftermiddagen och kvällen var det mys och pole med Barcagänget hemma hos Emma och den söta kissekatten. Massor med god mat och massor med pole. Det blev lite för mkt handspring för min axel, dock, så nu ska den få vila ett tag framöver.


Swan och Neo som vill vara med på ett hörn 


Min Swan är långt ifrån perfekt, och jag är inte alls fotogenisk, men jag minns första gången jag provade den här och inte ens kom runt stången med axeln så jag är nöjd!


Körde lunchbox med, men jag hade noll grepp och kom inte alls långt ner med benen så inga bilder. Längtar tills jag får stretcha igen!!


Jag och Neo blev bästa vänner, han är en myskisse!


Mys med missen 


Gänget åt en god frukost ute innan jag begav mig till Gullmars för att bli upplockad av K och sedan bege oss till Forum Nacka (som jag har byggt, yay) för en heldag med shopping. Vi gick runt o hade trevligt, hittade lite småsaker och åt lunch i lugn och ro.


Blev inbjuden på middag av K så ringde älsklingen och fick god mat tillagad av K's man och sedan blev det bad i bubbelpoolen innan jag höll på att somna i soffan och älsklingen fick ringa en taxi för att ta oss hem till mina söta kissemissar och min sköna, sköna säng.


Idag blir det grillning hos föräldrarna, hur det nu ska gå till med tanke på att det hällregnar...

Av vintervild - 15 juni 2012 11:09

 Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se