VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 juni 2012

Väldigt ointressant

Av vintervild - 19 juni 2012 07:45

Bättre dag idag, men regnig. Börjar tro att sommaren aldrig kommer, tur att jag ska till Barcelona en vecka iaf.


Inte mkt intressant som har hänt i mitt liv, ingen träning o ingen stretch. Hamnade i en het vargdebatt på FB igår (jag är pro-varg), det var intressant men också skrämmande att se hur mga varghatare det finns där ute. Vissa av argumenten var rätt komiska med, men jag lyckades skjuta dem i sank.

Bakgrunden var såklart den tragiska händelsen på Kolmården, men det är skillnad på varg i hägn och varg i det fria.


Det mest intressanta som hänt på hela dagen igår.


Längtar tills på torsdag, behöver göra av med min eneri och fylla tiden med träning igen!

 
ANNONS
 
VickanVickan

VickanVickan

19 juni 2012 18:56

Ja, det är jobbigt det där med alla debatter.. min sambo är på samma sida, jag med, tydligen var det ju typ 200 år sen eller nåt som vargar anföll människor och även då hade dom blivit "tama".. sen gick det fel..

Annars undviker ju vargar människor osv.. jägare med hundar som springer dit och blir bitna.. ja, tragiskt, men det är samtidigt inte vargarnas fel anser jag..

Sambon tycker det är värre med björnstammarna nu.. det är flera stycken uppe i Junsele där han kommer ifrån och där vi är på somrarna ibland.. runt husen liksom, och dom ser dom på promenad med hundarna osv..
Han vågar ju inte tälta eller så längre och det är ju pga björn..
men björnar är det ingen som diskuterar om.. knepigt det där..

Hoppas det är bra med dig, du är så duktig, kul att du börjat få träna lite igen. Det kommer nog bli bra.

Jobbigt med ångest ibland, det kan vi nog alla ha.
Men ja, jag vet att det är inte kul.. :(
Önskar jag kunde göra nåt, men vet inte.. kan inte göra så mycket.. :/

Kramar till dig iaf!

http://www.primapolerina.net

 
Malin

Malin

19 juni 2012 20:56

Vargar attackerar överlag inte om dom inte känner sig hotade. Och var de inte så att hon var ensam med vargarna och att ingen riktigt vet vad som har hänt? Ingen kan ju säga vad som gjort att dom attackerade men som sagt dom kan ju ha känt sig hotade av någon anledning. Djur är alltid djur och hur väl man än känner dom så kan man i stort sett aldrig garantera en reaktion. :) Tyvärr. :)
Hoppas du känner dig gladare!
Har förresten ny bloggadress. :)
Kram

http://split.blo.gg

 
Jessica

Jessica

19 juni 2012 21:21

Usch jag blir så arg när man hör kommentarer som är negativa mot vargarna, jag tycker folk är så otroligt kortsiktiga och rent sagt egoistiska! Vargarna är en del av Sveriges natur och jag tycker det är någonting vi ska vara stolta över. Som tidigare sagt så är ju vargarna vilda djur, precis som björn järv, tigrar, lejon eller vad fan som helst. Bara för att ett djur äter kött eller ibland skadar människor så kan man ju inte börja ha ihjäl dem. Tänk om man skulle döda varenda flodhäst i afrika, det är ju ganska många som dör i attacker från flodhästar. Men Svenskar verkar verkligen ha ett historiskt hat mot vargarna. Så synd och konstigt! Det är jätte tragiskt att hon dog men tänk om det var en tiger som dödat henne då hade folk antagligen inte skyllt på djuret utan tyckt att det var korkat att skötarna får vara själva med rovdjur. That's all tror jag, jag går verkligen igång på den här debatten blir jättefrustrerad över hur vissa resonerar helt ologiskt! Tack för mig! :P

http://www.jessicahellbom.myshowroom.se

 
Malin

Malin

19 juni 2012 21:34

Ja och allt är ju bara spekulationer egentligen. :) Men som sagt djur är djur och de är som du säger skillnad på tam och vild varg.
Jaså? :) De värmer. Tog först bort den för jag kände mig dålig, men sen insåg jag hur bra jag mådde av att skriva och pilla med den så de va bara till att ta sig i kragen. :P haha och byta namn hade jag funderat på ändå så! ^^
Hur känner du dig?
Kram

http://split.blo.gg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se