VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 juni 2012

Silent Disco

Av vintervild - 14 juni 2012 10:45

Inte så farligt med träningsvärk idag, men magen känns av ordentligt! Skönt att känna att kroppen har fått jobba, jag vill ha mer, mer, MER! Måste verkligen tygla mig själv när jag sätter igång igen så att jag inte går in för hårt och skadar mig på en gång.


Älsklingen var på mysko party igår, Silent Disco. Istället för att ha högtalare så hade alla hörlurar och stuffade runt, han lade upp en video på FB och det ser verkligen udda ut. Vet inte vad han tyckte om det, jag var knappt kommunicerbar när han kom hem, får fråga ikväll. Grannarna måste vara glada iaf, slipper hög musik o får ngt skoj att kolla på ;)


Imorrn ska Barcelonagänget ha sleep-over hos Emma med poleparty. Knytis, mitt uppdrag är att fixa huvudrätt så jag ska ge mig på att göra paj i eftermiddag. Vad för sorts vet jag inte än, får se vad mataffärerna i nejden erbjuder i veganväg.


Till eftermiddagsfikat är det dags att testa gårdagens bakkonst, jag är mkt nyfiken på om de är ätbara eller inte. Återkommer med besked o recept om de gick ner.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se