VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 juni 2012

Pole och bakning

Av vintervild - 13 juni 2012 22:30

Första polepasset på två veckor, kan inte säga att det gick super precis. Kände mig lika stark som en två-veckors kattunge (men inte lika bedårande) och kroppen undrade vad jag höll på med för dumheter. Den ville hem till soffan! Men kul var det, så kul, och jag kämpade på tappert. Inga bilder eller filmer, dock, så bra gick det inte, men jag klarade ett nytt trick som jag inte har den minsta aning om vad det heter. En spagat från tg handspring, mkt snygg.

Nu blir det en vecka till nästa gång, kommer att missa Nivå 4 på onsdag för jag ska på party med mitt projekt men på torsdagen blir det OP så det står härliga till!

Jag har dessutom bestämt att stå tillbaka lite när det gäller nya trick och utmaningar, jag kan mkt men slarvar så otroligt att det är pinsamt så jag kommer att fokusera på teknik och utförande ett tag framöver. Inte så mkt Iron X med andra ord men desto mer full inverts och shoulder mount.


Jag har varit i full gång här hemma med, har bakat två kakor till jobbet imorrn. Det är tradition att ta med tårta när man fyller år o de flesta kör med köpetårta, men eftersom det är ont om vegantårtor så har jag bakat själv. Nya recept båda två så jag hoppas att de är ätbara. Nu ska de bara få svalna i några minuter så ska jag hoppa i säng sedan. Hoppas att jag kan sova bättre än de senaste nätterna...   Kladdkaka!

 
ANNONS
 
Malin

Malin

15 juni 2012 10:17

Ser gott ut! :)

http://meandmypole.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se