VinterVild

Direktlänk till inlägg 3 juni 2012

Söndagslat

Av vintervild - 3 juni 2012 16:15

Lat söndag i soffan, jag har träningsvärk lite här och var men inte så farligt. Mest i nacken vilket inte är så bra för det tyder på att jag spänner mig för mkt.


Inatt sov jag riktigt dåligt. Jag har haft dåliga sovdagar de senaste nätterna, fyllda med ångestdrömmar men inatt var det värst. Jag hoppas att det går över snart, ångestdrömmar är de värsta för de hänger kvar hela dagen även om jag inte minns vad jag drömde. Men känslan är kvar, den går inte att bli av med och ångest klarar jag mig väldigt mkt utan.


Älsklingen ska snart åka till jobbet för söndagsjobb och jag får sysselsätta mig själv. Det blir nog en film och lite katter att tvångsgosa med i soffan. Om jag orkar så kanske det blir lite balett när han har åkt sig väg, jag stretchade och stärkte fötter imorse men fötter kan aldrig få nog.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se