VinterVild

Direktlänk till inlägg 2 juni 2012

Volt- och golvakro

Av vintervild - 2 juni 2012 19:30

Idag har jag tränat, fast jag inte ska, men hade en workshop i Volt- och golvakro inbokad sedan tidigare och det kunde jag inte strunta i. Eftersom vi gick igenom så mkt på kort tid så blev det inte så jobbigt som om jag kört pole samma tid, och det var verkligen värt det! Vi fick prova handvolter, frivolter, bakåtvolter, hjula, rondat, flickisar och sista tiden var vi i en gymnastiksal med olika mjuka mattor och fluffiga gropar där man kunde landa på huvudet utan att bryta nacken av sig.

Jag har kommit fram till att jag är en stor fegis när det gäller att hoppa trampolin, vågade inte göra ngt alls. Så det är ingen framtida karriär att satsa på. O så är jag fortfarande för stel och svag i ryggen för att klara flickisar och handvolt utan hjälp, men det hoppas jag att det kommer, förhoppningsvis snart.


Tråkigt nog så finns ingen kurs eller ytterligare workshop att gå, jag är mest intresserad av det som jag skulle kunna använda i polen; flickisar, hjulningar, handstående och sånt, och jag hoppas att det ordnar till ngt till hösten. Det var mkt oklart allt i nuläget tydligen, bara att vänta o se...


Inga bilder eller filmer tyvärr, var för upptagen med att ha skoj. Nu vankas snart god soppa, perfekt mat för dagens busväder, och gos i soffan med film.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se