VinterVild

Alla inlägg under maj 2012

Av vintervild - 2 maj 2012 07:45

Luftakron igår var otroligt kul, vi körde partrapets och det var länge sedan jag skrattade så mkt.

Jag provade både att vara catcher, dvs den som håller i, och flyer, den som hänger, och båda var lika kul men det var enklare att vara flyer. Mindre styrka krävdes, och det slutade med att pojkarna fick vara catcher mest hela tiden. Man måste vara bekväm med närkontakt i partrapets, det är mkt klänga på varandra :)


  Jag o Hanse


  Jag o Hanse igen, variation  Jag o Robin, lite mörk men då ser man inte mitt miffo ansiktsuttryck iaf :P


  Lite tyg blev det, en luftspagat


Tre gånger kvar, tyg och ring kommer det att bli de sista gångerna, med en annan lärare. Ser fram emot nästa vecka!

ANNONS
Av vintervild - 1 maj 2012 17:00

Det lilla som jag lyckades med under gårdagens OP, men trots att jag var så svag så var jag lycklig över att få träna igen!
ANNONS
Av vintervild - 1 maj 2012 16:58

Månadens naglar:


 

Av vintervild - 1 maj 2012 15:45

Första längre videon. Jag är stelare i vänster fot vilket syns mkt väl för jag kommer ofta inte upp hela vägen på

boxen. Men bara att öva och stretcha!Planerar en ny video om ca en månad, hoppas på fina framsteg!

Av vintervild - 1 maj 2012 10:00

Första träningen sedan jag blev sjuk igår, det gick inte bra. Svag som en liten kattunge o klarade knappt inverts. Men kul var det hur som helst och det var härligt att vara tillbaka på stången. Jag har saknat! Filmade, men tror inte att så mkt vettigt fastnade, ska titta igenom det hela när jag orkar lyfta mig från soffan.


Stretch efteråt, inte det enklaste när jag var supertrött. Tränade mkt handstående och armbågsstående på ryggstrtechen, det går helt ok. Har bättre kontroll på händer än på armbågarna o kanske, kanske kan stå lite utan stöd inom en inte allt för avlägsen framtid. Kanske :)

Chest stands efteråt, var för trött för att orka lyfta mig upp, men väl uppe så kändes det ok. Fick beröm av Nelle för att det såg bra ut, måste bara få ordning på bröstryggen så blir det ännu bättre. Har slarvat nu när jag har varit sjuk men ska återta mitt liggande på block, eller på rulle i mitt fall. Dumma panik...

Ben gick ok, min högra piriformis är fortfarande lika hård som en stålvajer, men lite bättre. Jag har försökt massera ut den själv och fick älsklingen att gå lite på mig, men han slutade så fort jag började kvida lite. Klenis :P

Men på det stora hela så gick det hyfsat, jag ska jobba på att få ut spänningen så kommer det att gå ännu bättre.


Akro ikväll, får se hur bra det kommer att gå efter förkylningen. Känner mig iaf inte sämre efter gårdagens bravader så kommer gå dit och göra mitt bästa.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se